Eco beauty: 8 φυσικά hacks ομορφιάς – Οι stars τα λατρεύουν

Μαρία Ροδίτη
Eco beauty: 8 φυσικά hacks ομορφιάς – Οι stars τα λατρεύουν

Η Priyanka Chopra, Η Adriana Lima και η Kourtney Kardashian είναι μόνο μερικές από τις celebrities που ακολουθούν μια οικολογική ρουτίνα ομορφιάς.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι stars αυτού του πλανήτη μοιράζονται με το κοινό τους όλα τα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς τους. Και με τη σειρά σου εσύ προσπαθείς να δεις αν μπορεί να αντέξει το budget σου μια κρέμα προσώπου που πρότεινε η αγαπημένη σου star ή ένα scrub σώματος που χάρισε λάμψη σε κάποια άλλη celebrity.

Κλασική τακτική! Όλες το κάνουμε αυτό. Δεν σκεφτόμαστε, ωστόσο, αν όλα αυτά τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι διάσημες κυρίες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αφήνουν ένα οικολογικό αποτύπωμα στον πλανήτη. Μήπως τα beauty items τους δεν έχουν κατασκευαστεί με τη λογική του sustainability;

Συρρικνώθηκε το βουνό Mont Blanc λόγω της κλιματικής αλλαγής

Όσο υπερβολικό κι αν σου φαίνεται αυτό, έτσι χρειάζεται να σκεφτόμαστε από εδώ και στο εξής. Γιατί ο πλανήτης είναι το «σπίτι» μας και μέσα από την… ομορφιά μπορούμε να τον φροντίσουμε.

Η βιομηχανία της ομορφιάς βλάπτει τον πλανήτη

Καθώς η ανησυχία για την κλιματική αλλαγή αυξάνεται, πρέπει όλες να είμαστε πιο υποψιασμένες, να ενημερωνόμαστε και να ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στο περιβάλλον κάθε αγορά που κάνουμε.

Βλέπεις, η βιομηχανία της ομορφιάς ευθύνεται για ένα μεγάλο μέρος της καταστροφής του πλανήτη. Αναλογίσου απλά… Πόσα brands χρησιμοποιούν ακόμα πλαστικές συσκευασίες; Πόσα προϊόντα δοκιμάζονται σε ζώα εν έτει 2021; Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις.

https://www.instagram.com/p/CUYGgj2N7IX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό που εσύ, λοιπόν, οφείλεις να κάνεις από εδώ και πέρα είναι να… τη δεις αλλιώς και να ακολουθήσεις μια πιο eco-friendly beauty routine.

Πώς; Χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως οι celebrities.

Οι stars χρησιμοποιούν φυσικά υλικά στην beauty routine τους

Τα φυσικά υλικά ήταν ανέκαθεν «σύμμαχοι» στην περιποίηση του προσώπου και του σώματος των γυναικών. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, οι γιαγιάδες μας τα χρησιμοποιούσαν κατά κόρον.

Εσύ ακόμα να χρησιμοποιήσεις αβοκάντο, λάδι καρύδας, μηλόξυδο ή ελαιόλαδο; Έχεις αργήσει…



Οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη, όπως η Priyanka Chopra, η Kourtney Kardashian, η Adriana Lima και η Kristen Bell «ορκίζονται» σε φυσικά υλικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας τους δείχνοντας έτσι και την ανεπτυγμένη οικολογική τους συνείδηση.

Μη φύγεις! Στην gallery θα σου αποκαλύψω ποια φυσικά υλικά αγαπάει η κάθε μία και πώς τα χρησιμοποιεί για να πάρεις κι εσύ το… #ecobeauty Inspo που χρειάζεσαι.