Dear Earth: Η Billie Eilish και οι BLACKPINK είναι αποφασισμένες να «σώσουν» τη γη!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Dear Earth: Η Billie Eilish και οι  BLACKPINK είναι αποφασισμένες να «σώσουν» τη γη!

«Είναι ευθύνη μας να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή», λέει η Eilish στο trailer του ντοκιμαντέρ που σκοπό έχει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας ούτε ένα νέο μουσικό project. Οι stars συμμετέχουν σ' ένα ντοκιμαντέρ, που προτρέπει όλους μας να κάνουμε κάτι για τον πλανήτη που ζούμε και αναπνέουμε.

Η Billie Eilish, το κορεάτικο συγκρότημα BLACKPINK και ο Lil Dicky βρίσκονται στο επίκεντρο του νέου trailer για το Dear Earth, ένα επερχόμενο ειδικό ντοκιμαντέρ του YouTube Originals που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

«Είναι ευθύνη μας να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή», λέει η Eilish στο τρέιλερ. Η Rosé από τις BLACKPINK προσθέτει: «Η γενιά μας πρέπει να συνεργαστεί. Πρέπει να εργαστούμε για να σώσουμε τη Γη».

Το Dear Earth είναι μια επική παγκόσμια γιορτή του πλανήτη μας και μας αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κλιματική αλλαγή. Διανθυσμένο με μουσικές παραστάσεις, το Dear Earth θα περιέχει επίσης τη συμμετοχή γνωστών ακτιβιστών, υπέρμαχους της ευαισθητοποίησης για την κλιματική αλλαγή, δημιουργούς και διασημότητες που θα μοιραστούν τρόπους που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο βιώσιμη.

Τα πρώτα βραβεία περιβάλλοντος εκτόξευσαν τη δημοτικότητα του William και της Kate

Το Originals θα έχει τις συμμετοχές πολλών επωνύμων: από τον Πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τον Ντέσμοντ Τούτου, την Billie Eilish, τις BLACKPINK, τους Τζέιντεν Σμιθ, τον Λιλ Ντίκι, τον Μαρσάι Μάρτιν αλλά και πολλούς ήρωες από ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το κανάλι περιέχει νέες εκπομπές, ιδέες και δράσεις που εστιάζουν στη διάσωση του πλανήτη.



Να θυμίσουμε πως η Eilish εμφανίστηκε πρόσφατα ως μέρος του Global Citizen Live, ενός φεστιβάλ που εκτείνεται σε 6 ηπείρους που στόχο έχει την προώθηση ακτιβιστικών δράσεων για την προστασία του πλανήτη.