Η απεγνωσμένη προσπάθεια της Cara Delevingne να ακουστεί η φωνή της- Ο πλανήτης πρέπει να σωθεί

Μαρία Ροδίτη
Η απεγνωσμένη προσπάθεια της Cara Delevingne να ακουστεί η φωνή της- Ο πλανήτης πρέπει να σωθεί

Το μοντέλο, με ένα Instagram post, έδειξε το ενδιαφέρον του για την προστασία του περιβάλλοντος προσπαθώντας παράλληλα να κινητοποιήσει τους followers του για να αναλάβουν... οικολογική δράση.

Λίγες μόλις μέρες μετά το τέλος της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26), η Cara Delevingne αποφάσισε να… συνεχίσει τον διάλογο για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και να δείξει τη στήριξή της σε κάθε ενέργεια που προωθεί τη διάσωση του πλανήτη.

JEANS UPCYCLE

Wait! Πριν σκεφτείς να πετάξεις το παλιό σου jean μήπως να το επαναχρησιμοποιήσεις;

Το «περιβαλλοντικό» post της Cara Delevingne

«Υποστηρίζω το Climate Live 2021, που έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε περισσότερες από 20 χώρες για να ευαισθητοποιήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της οικολογικής κατάρρευσης. Ρωτούν τους Παγκόσμιους Ηγέτες στο COP26 #CanYouHearUsYet? Μπορείτε να τους ακολουθήσετε στο climatelive.org/petition», έγραψε σε Instagram post η Cara Delevingne προτρέποντας και τους followers της να ενισχύσουν την οικολογική τους συνείδηση.

https://www.instagram.com/tv/CWOu6CuBh0O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχόλια επιβράβευσης κάτω από το post της Cara Delevingne ήταν αμέτρητα, με τη Sharon Stone να επικροτεί το μοντέλο και να γράφει «Bravo you».

Τι είναι το Climate Live 2021

Το Climate Live 2021 είναι μια σειρά διεθνών συναυλιών, που πραγματοποιήθηκαν στις 16 και 23 Οκτωβρίου 2021 σε περισσότερες από 40 χώρες και στόχο είχαν να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για το περιβάλλον μέσω της μουσικής.



Μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Climate Live 2021 ήταν οι Declan McKenna, Milky Chance, Helen Sjöholm, Lia Pappas-Kemps, Lina Mirai και Oscar Stembridge.

«Για να τα αλλάξουμε όλα, σας χρειαζόμαστε όλους. Η μουσική έχει τη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους και να προσεγγίζει την πλειονότητα, που δεν βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην κρίση», γράφει το site climatelive.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O πρώτος οικολογικός φούρνος είναι γεγονός και τον δημιούργησε μια γυναίκα!

Ο οικολόγος Leonardo Di Caprio άφησε το jet του και ταξίδεψε με απλή πτήση