Η μητέρα της Kate Middleton λάνσαρε μια νέα eco-friendly συλλογή για παιδικά πάρτι

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η μητέρα της Kate Middleton λάνσαρε μια νέα eco-friendly συλλογή για παιδικά πάρτι

Η Carole Middleton ξεκίνησε την εταιρεία της με την επωνυμία Party Pieces φτιάχνοντας αξεσουάρ για πάρτι όταν η κόρη της, Kate, ήταν μόλις 5 ετών. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πως η μητέρα της Kate Middleton, Carole, δραστηριοποιείται στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων. Μάλιστα η γιαγιά του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, δημιούργησε πριν από 30 χρόνια μια εταιρία που έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση με το πέρασμα των ετών.

H Carole Middleton μέσα από το Party Pieces, το ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη πάρτι, έχει εξελίξει όλα αυτά τα χρόνια τις κοινωνικές εκδηλώσεις... σε επιστήμη! Κάθε συλλογή και ένα ξεχωριστό concept. Απλώς εσύ μπορείς να μπεις να χαζέψεις τις αμέτρητες so stylish ιδέες που μπορούν να απογειώσουν το δικό σου πάρτι στη στιγμή.

Τώρα η νέα συλλογή της Carole Middleton έχει οικολογικό χαρακτήρα (πέρα από φαντασία)

H νέα συλλογή που είδαμε μέσα από το Intsagram account της εταιρείας είναι πιο eco-friendly από ποτέ και εμπνέεται από τον ωκεανό. Όλα τα νέα αξεσουάρ για παιδικά πάρτι είναι διαθέσιμα, ακόμη και για τα πάρτι του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του μικρού πρίγκιπα Louis.

H εταιρία Middleton’s Party Pieces λάνσαρε μια νέα συλλογή πάρτι με θέμα τον ωκεανό, η οποία καταφέρνει να είναι τόσο βασιλική όσο και φιλική προς το περιβάλλον. Η εταιρία συνεργάστηκε με το Big Ocean Cleanup για να δημιουργήσει βιώσιμα είδη πάρτι με θέμα τον ωκεανό, διακοσμημένα με καρχαρίες και γοργόνες, με τον μάλλον βασιλικό τίτλο «King and Queen of the Sea».

Η μητέρα της Kate Middleton αποκάλυψε τι κάνει με τα εγγόνια της, George, Charlotte και Louis

Η συλλογή προσφέρει ποτηράκια, πιατάκια, χαρτοπετσέτες, καπέλα, τσάντες δώρων και πολλά άλλα αξεσουάρ και δώρα για παιδικά πάρτι με τα οποία ξετρελαίνονται τόσο μικροί όσο και μεγάλοι. Σε δήλωσή της μέσα από το Instagram account του Party Pieces, η Carole Middleton, έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένη που υποστηρίζω την απίστευτη δουλειά που κάνει το Big Blue Ocean Cleanup για την προστασία των ωκεανών μας. Στο Party Pieces θέλουμε να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να γιορτάζουν συνειδητά, οι νέες σειρές μας με βιώσιμα υλικά συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη χωρίς συμβιβασμούς στη μαγεία των πάρτι».

Το Big Ocean Cleanup είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει να απαλλάξει τους ωκεανούς από το πλαστικό μέσω της ανάπτυξης τεχνολογικών συστημάτων καθαρισμού.


https://www.instagram.com/p/CahFEnqog0K

Η Carole Middleton εμπνεύστηκε να ιδρύσει την εταιρεία της Party Pieces μετά την οργάνωση του 5ου πάρτι γενεθλίων της Kate. Όπως είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, η απογοήτευση που ένιωθε με την λιτή γκάμα προϊόντων για πάρτι που υπήρχε τότε στο εμπόριο, στάθηκε αφορμή για να δημιουργήσει το Party Pieces, ένα κατάστημα από το οποίο θα μπορούσε ο καθένας να βρεi και να προμηθευτεί ιδιαίτερα και πρωτότυπα θεματικά αξεσουάρ για κάθε event.


https://www.instagram.com/p/CZZHoAwM6WF

Η Carole Middleton είχε δηλώσει συγκεκριμένα:

«Το μόνο που μπόρεσα να βρω ήταν κλασικά πιάτα με κλόουν. Συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά για είδη πάρτι, που όμως δεν ήταν πολύ ακριβά και που φαινόταν εντυπωσιακά. Έτσι αποφάσισα να σχεδιάσω τα δικά μου». Και συνέχισε λέγοντας: «Πήρα μερικές αξεσουάρ και δειγμάτισα σε διάφορους λιανοπωλητές της High Street αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε», θυμάται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, έκτοτε κατάφερε να κάνει τη δική της εταιρεία η οποία σημειώνει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη επιτυχία, με τα παιδιά της Kate, Pippa και James να έχουν εργαστεί δίπλα στη μητέρα τους για αρκετό καιρό. Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου συνεχίζουν να με εμπνέουν και, καθώς μεγαλώνουν, η επωνυμία μας έχει εξελιχθεί. Λένε ότι αν κάνεις μια δουλειά που σου αρέσει, δεν εργάζεσαι ούτε μια μέρα στη ζωή σου και πραγματικά νιώθω έτσι».

Να θυμίσουμε πως η Carole και ο σύζυγός της Michael έχουν αποκτήσει 5 εγγόνια, - τα τρία παιδιά των Cambridge και τον γιο και την κόρη της Pippa Middleton. Ο γιος της James Middleton παντρεύτηκε την οικονομική αναλύτρια Alizee Thevenet το 2021 αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα γονείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αποκάλυψε η μαμά της Kate Middleton για τα εγγόνια της