Η 81χρονη Martha Stewart δεν «σπάει» απλώς όλα τα taboo στο Sports Illustrated, θρύψαλα τα κάνει

Η 81χρονη Martha Stewart δεν «σπάει» απλώς όλα τα taboo στο Sports Illustrated, θρύψαλα τα κάνει

Η γηραιότερη γυναίκα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού λέει: «Ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Έπρεπε να βεβαιωθώ ότι ήμουν έτοιμη να ποζάρω με μαγιό. Χρειάστηκε λίγη ματαιοδοξία αλλά και αυτοπεποίθηση. Σκέφτηκα, "Αν νιώθω αρκετά καλά σωματικά και ψυχικά για να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι έτοιμη να το κάνω"».

Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς με μία λέξη την επαγγελματική ταυτότητα της Martha Stewart καθώς πρόκειται για μια γυναίκα που εμπλέκεται με πολλά και που σε κάθε της ρόλο είναι μοναδική.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι ο ορισμός της «influencer» καθώς αγγίζει περισσότερους από 100 εκατομμύρια θαυμαστές κάθε μήνα μέσω των περιοδικών, των τηλεοπτικών εκπομπών, των βιβλίων και των προϊόντων της. Ανάμεσα σε άλλα, είναι η ιδρύτρια του Martha Stewart Living Omnimedia, συγγραφέας με μπεστ σέλερ (99 βιβλίων για τον τρόπο ζωής και πολλά άλλα) και βραβευμένη με Emmy παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών. Πριν γίνει πασίγνωστη και γκουρού του lifestyle ήταν μοντέλο με συνεργασίες με πασίγνωστους Οίκους και brands όπως Chanel και Unilever.

Αντιστεκόμενη στις -επί σειρά ετών- προσπάθειες να της κολλήσουν μια ταμπέλα, η κολλητή του Snoop Dogg, Stewart, δεν είναι απλώς «Superwoman» αλλά όπως πολύ σωστά το έθεσε κάποτε η Joan Didion είναι η «Everywoman».

Stop ο χρόνος: Η Μαρία Μάρκου δηλώνει εθισμένη στη γνώση, μιλάει για τον έρωτα & καταρρίπτει cliché

Στα πιο πρόσφατα νέα της 81χρονης καλλονής και η αειθαλής Stewart φωτογραφήθηκε από τον Ruven Afanador για λογαριασμό του περιοδικού Sports Illustrated γεγονός που την καθιστά τη γηραιότερη γυναίκα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού. Με απλά και περιεκτικά λόγια, η επιχειρηματίας δεν «σπάει» απλώς όλα τα ταμπού, θρύψαλα τα κάνει.

https://www.instagram.com/p/CsRtiO0BMg6

Με τη φωτογράφιση να πραγματοποιείται στην περιοχή Punta Cana της Δομινικανής Δημοκρατίας, το διάσημο περιοδικό αποκάλυψε τη Δευτέρα (15/5) τους τέσσερις stars του και εκτός από τη Martha Stewart βλέπουμε και τις Megan Fox, Kim Petras και Brooks Nader.

Ειδικότερα, το φετινό τεύχος του Sports Illustrated για μαγιό έχει τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα με τέσσερις γυναίκες που έχουν καινοτομήσει στο αντικείμενό τους. Είναι μητέρες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, γυναίκες που έγραψαν ιστορία και διηγούνται τη δική τους μοναδική ιστορία φορώντας μαγιό.

Η Martha Stewart, που τις τελευταίες ώρες η φωτογράφισή της έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους, μοιράστηκε στη συνέντευξή της τις σκέψεις της και πώς πήρε την απόφαση να ποζάρει με μαγιό, μίλησε για το φλερτ, τη σεξουαλική της αυτοπεποίθηση και πολλά άλλα.

Ανάμεσα σε άλλα παραδέχθηκε:

«Όταν άκουσα ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit, σκέφτηκα: "Ω, αυτό είναι πολύ καλό, θα είμαι το γηραιότερο άτομο που νομίζω ότι έχει βρεθεί ποτέ σε εξώφυλλο του Sports Illustrated"».

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ την ηλικία, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό είναι κάπως ιστορικό. Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά την φιλία ή την επιτυχία, αλλά το τι κάνουν οι άνθρωποι, πώς σκέφτονται οι άνθρωποι, πώς ενεργούν οι άνθρωποι. αυτό είναι το σημαντικό και όχι η ηλικία σου».

Girl Genious αλά Ελληνικά: Η 11χρονη Ευαγγελία Σίσκου είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκακιού

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη

Τι σας ώθησε ώστε να ποζάρετε μαγιό;

Στην πραγματικότητα, αυτή ήταν μια αρκετά μεγάλη πρόκληση. Έπρεπε να βεβαιωθώ ότι ήμουν έτοιμη να ποζάρω με μαγιό. Χρειάστηκε λίγη ματαιοδοξία αλλά και αυτοπεποίθηση. Σκέφτηκα, "Αν νιώθω αρκετά καλά σωματικά και ψυχικά για να κάνω κάτι τέτοιο, τότε είμαι έτοιμη να το κάνω".

Χρειάστηκε πολλή προετοιμασία;

Είμαι ακόμα υγιής, τα μαλλιά μου είναι ωραία και το δέρμα μου είναι καλό. Όσο για τα φίλτρα, ξεχάστε το. Κρατάω τα ραντεβού μου για τη φροντίδα του προσώπου μου με τον Mario Badescu. Πηγαίνω μία φορά τον μήνα ευλαβικά για 40-κάτι χρόνια.

Αναφορικά με το σώμα σας;

Είχα δύο μήνες, βασικά, για να βεβαιωθώ ότι ένιωθα αρκετά καλά με την εμφάνισή μου. Αν πίστευα ότι η μέση μου ήταν πολύ μεγάλη ή ότι ήμουν πολύ πλαδαρή, δεν θα το έκανα. Αλλά αφού έκανα Pilates τρεις φορές την εβδομάδα, σκέφτηκα ότι μπορούσα. Επίσης, μπήκα στο θάλαμο μαυρίσματος και έκανα και ένα πολύ ελαφρύ μαύρισμα με σπρέι, κάτι που δεν είχα ξανακάνει.

Υπήρχαν σωματικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια του γυρίσματος;

Έπρεπε να φορέσω εννέα διαφορετικά μαγιό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με παρακινούσαν και μιλούσαν για «τα κορίτσια». Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποκαλέσει το στήθος μου «τα κορίτσια». Μισώ αυτά πράγματα. Όλη την ώρα, αυτοί οι άνθρωποι έλεγαν: «Βγάλε αυτό, σπρώξε το μέσα». Έπρεπε να το αντέξω για οκτώ ώρες. Ωστόσο, κάναμε γυρίσματα στη Δομινικανή Δημοκρατία και πέρασα πολύ καλά.

Φλερτάρετε;

Α, ναι. Φυσικά και ναι. Δεν είμαι ντροπαλή. Βρίσκω ορισμένους άντρες πολύ ελκυστικούς. Αν είμαι σε μια κοινωνική εκδήλωση, θα φροντίσω να μιλήσω με αυτούς τους πολύ ελκυστικούς άντρες.