H Sarah Jessica Parker έχει μια συμβουλή για τις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν παιδιά & καριέρα
Στα 60 της πια χρόνια, η Sarah Jessica Parker γίνεται η καλύτερη προσκεκλημένη για vidcast και το απέδειξε αποκαλύπτωντας όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη στο Call Her Daddy και στην Alex Cooper.
Σου μιλήσαμε από το ξεκίνημα της εβδομάδας για το vidcast που λατρεύουμε να βλέπουμε, με την Alex Cooper να υποδέχεται στο Call Her Daddy, την Sarah Jessica Parker.
Πάντα μου φαίνεται ενδιαφέρον ότι η Carrie καταδικάζεται τόσο πολύ αλλά ένας άντρας πρωταγωνιστής σε μια σειρά μπορεί να είναι δολοφόνος, καταλήγει να τον αγαπά ο κόσμος. Και αν μια γυναίκα έχει μια σχέση ή συμπεριφέρεται άσχημα ή ξοδεύει τα χρήματά της ανόητα, υπάρχει μια τιμωρητική αντίδραση. Πιστεύω ότι είναι ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο κρίνουμε τις γυναίκες και όχι τους άντρες», είχε πει η Carrie και τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλο το vidcast, βλέπουμε να ξεδιπλώνονται όλες οι αντιλήψεις της 60χρονης ηθοποιού για τη ζωή, το Sex and the City και τα παιδιά της.
Η συμβουλή της S.J.P για γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν παιδιά και καριέρα:
«Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή, γιατί αυτό είναι που μπερδεύει τόσο πολύ εσένα και τόσες πολλές γυναίκες. Σκέφτεσαι: Εντάξει, θα πετύχω αυτό και μετά θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Και μετά ίσως να πετύχεις και να σκέφτεσαι: Μα, μισό λεπτό λόγω αυτών που κατάφερα, τώρα υπάρχει αυτή η ευκαιρία και δεν είμαι αρκετά έτοιμη, γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να είμαι η ίδια επαγγελματίας.
Οπότε θα έλεγα πρώτα απ' όλα ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη στιγμή, οπότε πρέπει να συνεχίσεις να κοιτάς τη ζωή σου με ειλικρίνεια και επίσης είναι πολύ ωραίο να έχεις κάποιον να μιλήσεις για αυτό, κάποιον με τον οποίο μπορείς να το συζητήσεις».
Δεν χρειάζεται να είναι ο σύντροφός σου, είναι καλό να έχεις κάποιον να μιλήσεις, γιατί νομίζω ότι περνάμε πολύ χρόνο φοβούμενοι και με περίπλοκες σκέψεις στο κεφάλι μας και τη στιγμή που μπορούμε να μιλήσουμε, νιώθεις τόσο καλύτερα. Το να βασανίζεις τον εαυτό σου είναι σαν να ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για σένα και για ένα πιθανό μωρό, οπότε να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου».
Σχετικά με το ότι κρατάει όλα τα ρούχα της Carrie Bradshaw:
«Πριν από το Sex and the City, άρχισα να δουλεύω με έναν δικηγόρο προτού καν γνωρίσω τον άντρα μου, πριν από περίπου 35 χρόνια και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μου είπε, εκτός από το γεγονός ότι τον θεωρώ έναν καταπληκτικό επιχειρηματία και έναν εξαιρετικό και δίκαιο δικηγόρο, είναι ότι από την αρχή της συνεργασίας μας, μου είπε: Πρέπει πάντα να κρατάς τα ρούχα σου. Ό,τι κι αν είναι. Με κάποια στούντιο θα είναι πιο δύσκολο να διαπραγματευτείς για αυτό, επειδή θέλουν να έχουν το δικό τους αρχείο και αυτό είναι λογικό». Και είχε απόλυτο δίκιο.
Υπάρχουν στούντιο που θέλουν να κρατήσουν τα πράγματα. Οπότε είναι πολύ περίπλοκο να πάρεις τα κομμάτια σου. Αλλά, όταν έκανα το Sex and the City, το συμβόλαιό μου προέβλεπε ότι όλα μου ανήκουν. Εννοώ, με εξαίρεση κάτι που μας δάνεισε ένας σχεδιαστής και πρέπει να επιστραφεί ή ένα κομμάτι από ένα vintage κατάστημα. Αλλά συχνά οι ίδιοι σχεδιαστές καταλήγουν να λένε: Κράτα το, ας είναι μέρος του αρχείου σου. Οπότε ναι, έχω μια τεράστια συλλογή».
Σχετικά με το αν τα παιδιά της ζητούν να δανειστούν ρούχα:
«Ξέρεις, πολλοί άνθρωποι το ρωτούν δικαιολογημένα, αλλά τα κορίτσια δεν το κάνουν, τους αρέσουν τα ρούχα και μου στέλνουν μηνύματα για να με ρωτήσουν αν μπορούν να αγοράσουν κάτι, αλλά κυρίως αγοράζουν μεταχειρισμένα ρούχα. Σχεδόν όλα. Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο στις κοπέλες της ηλικίας τους, που θα γίνουν 16 αργότερα. Είναι αρκετά σταθερές, δεν ακολουθούν τις τάσεις, δεν τείνουν προς αυτό. Ξέρουν δεν έχουν προϋπολογισμό, δεν έχουν χρήματα εκτός από αυτά που έχουν κερδίσει. Και η μία είναι λίγο καλύτερη στο να κερδίζει από την άλλη που είναι όμορφη, αλλά και οι δύο είναι αρκετά καλές στο να εξοικονομούν άλλωστε και οι δύο είχαν δουλειά το περασμένο καλοκαίρι».
Σχετικά με το αν οι κόρες της ζητούν συμβουλές για τη μόδα:
Η Parker και ο Matthew Broderick έχουν αποκτήσει τις κόρες τους Tabitha και Marion μέσω παρένθετης, οι οποίες γεννήθηκαν στις 22 Ιουνίου 2009, ενώ είναι γονείς και του 22χρονου James, ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του.
Mιλώντας για τη σχέση που έχουν τα κορίτσια με τη μόδα, η Parker αποκάλυψε στην Alex Cooper
«Θέλουν τη γνώμη μου. Μου λένε, τι λες για αυτό το φόρεμα για αυτή την περίσταση; Ίσως ρωτήσουν για παπούτσια αλλά τα παπούτσια μου δεν τους κάνουν. Είναι πραγματικά τραγικό. Δεν αστειεύομαι. Το βρίσκω πραγματικά τραγικό. Η μία μπορεί να τα φορέσει με το ζόρι, αλλά και το γούστο τους είναι διαφορετικό από το δικό μου αυτή τη στιγμή. Δεν τους ενδιαφέρει απαραίτητα αυτό που έχω. Δεν έχουν δει ποτέ επίδειξη μόδας. Οπότε δεν έχουν ιδέα για το τι υπάρχει διαθέσιμο για αυτές. Αλλά τους δίνω πράγματα από τα δικά μου συνέχεια».
