5 μαθήματα ζωής από την Jennifer Lopez για επιτυχία αλλά και αυτοβελτίωση

Τζένη Ντεμιράι
5 μαθήματα ζωής από την Jennifer Lopez για επιτυχία αλλά και αυτοβελτίωση
2023 David M. Benett

Η Jennifer Lopez κρατάει στα χέρια της εδώ και χρόνια το κλειδί της επιτυχίας και δεν διστάζει να μιλά για όλες τις σκέψεις που την βοήθησαν να φτάσει στην κορυφή! 

Πόση σοφία ζωής μπορεί να κουβαλάει στις πλάτες της μία πολυβραβευμένη star όπως η Jennifer Lopez; Η πορεία της στην μουσική, την υποκριτική αλλά και την μόδα αποδεικνύει ότι η JLo έχει μάθει πολλά για το παιχνίδι της ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχει διστάσει να μας «διδάξει» πράγματα για διάφορες πτυχές της μέσα από συνεντεύξεις και ομιλίες.

Αυτά είναι πέντε «μυστικά» ζωής που μας δίδαξε η Jennifer Lopez!

#1 Οι σκέψεις σου δημιουργούν τη ζωή σου

Κατά τη διάρκεια του «Oprah's 2020 Vision: Your Life on Focus Tour» το 2020, η Jennifer Lopez συνομιλώντας με την Oprah Winfrey είχε πει: «Οι σκέψεις σου δημιουργούν τη ζωή σου, επομένως, πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις συνέχεια. Μερικές φορές πρέπει να αναγκάζεις τον εαυτό σου να κάνει θετικές σκέψεις».

#2 Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος για να πετύχεις, χρειάζεται απλώς να μην τα παρατάς

Toν Ιανουάριο του 2021, μιλώντας στο podcast του μάστερ της αυτοβελτίωσης, Jay Shetty, η Jennifer Lopez είχε πει μεταξύ άλλων ότι: «Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος για να πετύχεις, χρειάζεται απλώς να μην τα παρατάς, χρειάζεται να συνεχίζεις, χρειάζεται πάντα να ξέρεις ότι έχεις κάτι ξεχωριστό να προσφέρεις».

#3 Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό σου

Σε άλλη συνέντευξή της η JLo είχε πει: «Αν δεν αισθάνεσαι καλά, αν κάτι σου δημιουργεί μία αίσθηση που δεν σου μοιάζει σωστή, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου, το μόνο πράγμα που μπορείς να αλλάξεις είναι ο εαυτός σου, δεν μπορείς να αλλάξεις άλλους ανθρώπους. Χρειάζεται να θέλουν να αλλάξουν».

https://www.instagram.com/reel/CvtRr8FoOey/

#4 Το να πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου έχει μεγαλύτερη σημασία από το να πιστέψει οποιοσδήποτε άλλος σε σένα

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Glamour το 2010, η Jennifer Lopez είχε δηλώσει: «Μπορείς να έχεις έναν σπουδαίο μέντορα στη ζωή σου, ή έναν σπουδαίο σύντροφο ή αγάπη που να σου δίνει αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου. Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά στο τέλος της ημέρας, αν εσύ δεν το πιστέψεις, όλα αυτά δεν θα σημαίνουν τίποτα».

jennifer lopez

#5 Η αμφισβήτηση του εαυτού σου είναι αυτοκτονία

Στο Glamour, είχε δηλώσει ακόμα: «Πιστεύω πως αν πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις, μπορεί να συμβεί. Δεν μπορείς να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Η αμφισβήτηση του εαυτού σου είναι αυτοκτονία. Χρειάζεται απλώς να ξέρεις ποιος είσαι και τι πρεσβεύεις».