Στο backstage από τα γενέθλια της JLo πέρα από τους κοιλιακούς της είδαμε επιτέλους και τον Ben

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο backstage από τα γενέθλια της JLo πέρα από τους κοιλιακούς της είδαμε επιτέλους και τον Ben

H Λατίνα σταρ έκλεισε τα 54 και το γιόρτασε με ένα party στο νέο της σπίτι με τον Ben Affleck. Στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει, ωστόσο στο Instagram της η Jennifer Lopez όλοι αναρωτιούνταν πού να βρίσκεται ο Ben, με την ίδια να δίνει τελικά την απάντηση.

Η Jennifer Lopez έκλεισε τα 54 στις 24 Ιουλίου και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι στο νέο της σπίτι με τον Βen Affleck, στο οποίο όπως ανέφερε η ίδια βρίσκονταν τόσο τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο και τα παιδιά της ίδιας και του Ben.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Χολιγουντιανή σταρ στον λογαριασμό της στο Instagram από την «μεγάλη» μέρα την είδαμε να χορεύει μέχρι και πάνω στο τραπέζι ενώ η ίδια έκανε δύο εμφανίσεις, μία με ένα ασημένιο glossy φόρεμα με ιδιαίτερο άνοιγμα στην πλάτη και μία στη συνέχεια φορώντας το Valentino μαγιό της με ασορτί κιμονό, μεγάλα κοσμήματα και μαύρο καπέλο.

Παρ' όλα αυτά, η απορία των περισσότερων βλέποντας το post της στα social media από τα γενέθλιά της ήταν πού ήταν ο Ben Αffleck σε όλα αυτά.

H απάντηση ήρθε από την ίδια και μέσω του newsletter της. Όπως έγραψε η ίδια στο «On The JLo» της Δευτέρας, μέσω email για το πάρτι της:

«Ο Βen το φιλοξένησε (το πάρτι) στο νέο μας σπίτι με την πιο στενή μας οικογένεια και τους φίλους. Όλα τα παιδιά ήταν εκεί, ήταν μια υπέροχη μέρα γεμάτη ηλιοφάνεια και ιδανική για ένα πάρτι στην πισίνα!! Ένιωσα τόση εκτίμηση και αναγνώριση από τα αγαπημένα μου πρόσωπα, και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το σημείο του ταξιδιού της ζωής μου με τόσους πολλούς όμορφους, στοργικούς ανθρώπους με τους οποίους τα μοιράζομαι όλα. Σας εύχομαι την ίδια αγάπη και ευτυχία στα γενέθλιά σας και πάντα!!!».

Η JLo παράλληλα δημοσίευσε και κάποια βίντεο από την όμορφη μέρα που πέρασε στα οποία είδαμε και τον Ben Affleck να βρίσκεται στο πλάι της και να αγκαλιάζονται τρυφερά, δίνοντας τέλος στα όποια σχόλια. Φυσικά, δεν θα μπορούσε κανείς να αφήσει ασχολίαστους τους κοιλιακούς της τραγουδίστριας - ηθοποιού που σε τίποτα δεν θύμιζαν ότι μόλις έκλεισε τα 54.

Ο Ιούλιος ήταν πραγματικά ένας εορτομήνας για την Jennifer Lopez, αφού εκτός από τα γενέθλιά της γιόρτασε και έναν χρόνο παντρεμένη με τον Ben Affleck. Η ίδια έκανε το πιο ρομαντικό δώρο στον σύζυγό της αφιερώνοντάς του το νέο της τραγούδι «Midnight Τrip to Vegas» με ένα Instagram story της στο οποίο εμφανίστηκε τελείως άβαφη.