Η Dua Lipa έχει βρει το κλείδι της επιτυχίας & αυτές είναι 3 φορές που τα λόγια της έγιναν έμπνευση

Τζένη Ντεμιράι
Η Dua Lipa έχει βρει το κλείδι της επιτυχίας & αυτές είναι 3 φορές που τα λόγια της έγιναν έμπνευση
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Αν ψάχνεις την σημερινή σου παρακίνηση για επιτυχία, η Dua Lipa έχει κάτι να σου πει!

Η Dua Lipa είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει να πετύχουν πολλά στον καλλιτεχνικό χώρο. Οι μεγάλες επιτυχίες των κομματιών της αλλά και τα τρία βραβεία Grammy που έχει ως τώρα κερδίσει αποδεικνύουν ότι η Dua κάτι κάνει πολύ καλά και δεν είναι είναι από αυτούς που διστάζουν να μιλούν για τα «μυστικά της επιτυχίας».

Σε συνεντεύξεις της έχει αναφέρει όσα η ζωή της έχει διδάξει για τα όνειρα και την επίτευξη τους, δίνοντας μας θάρρος και έμπνευση!

«Η επιμονή είναι το κλειδί»

Τον Ιούλιο του 2018, η Dua Lipa μιλώντας στο Chatty Chump είχε δηλώσει, αναφερόμενη στους στόχους και τον τρόπο με τον οποίο παρέμεινε προσηλωμένη σε αυτούς μέχρι να φτάσει στην επιτυχία. «Λοιπόν, η έμπνευση είναι να μην τα παρατάτε ποτέ και η επιμονή είναι πραγματικά το κλειδί. Για μένα, ένα πράγμα που είχα, παρόλο που φυσικά υπήρχαν στιγμές που ίσως ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω, είναι ότι ποτέ δεν έδωσα στον εαυτό μου ένα σχέδιο Β. Όπως ποτέ δεν έδωσα στον εαυτό μου την επιλογή ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο γιατί ένιωθα ότι αυτό θα με σταματούσε από το να ασχοληθώ πραγματικά με τη μουσική και να πετύχω αυτό που ήθελα. Οπότε νομίζω ότι πρέπει να πιστεύεις στην τέχνη σου, πρέπει να πιστεύεις εσύ σε αυτήν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον».

«Μην αφήσεις αυτό που είσαι να σε εμποδίσει να γίνεις αυτό που θες να είσαι»

Μιλώντας στα Grammys του 2019, η Dua Lipa θέλησε να εμψυχώσει όσους την παρακολουθούσαν να πιστεύουν στα όνειρα τους και να μην επιτρέπουν τίποτα να τους απομακρύνει από αυτά. Όπως είχα πει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία από που είσαι και ποιο είναι το background σου ή σε τι πιστεύεις. Ποτέ μην αφήσεις αυτό να μπει ανάμεσα σε εσένα και τα όνειρα σου. Γιατί σου αξίζει. Και είμαι η απόδειξη ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου».

https://www.instagram.com/reel/C1HfH5uu4zh/

«Πρέπει εσύ να πιστέψεις πρώτα στον εαυτό σου»

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η τραγουδίστρια είχε τονίσει πως «Δεν έχει σημασία τι αποφασίζεις να βάλεις στο νου σου, πρέπει πάντα να δουλεύεις πολύ σκληρά για αυτό και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Γιατί ένα πράγμα που ξέρω είναι ότι πάντα έπρεπε να πιστέψω στον εαυτό μου πριν το κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Και αυτό με βοήθησε να χτίσω την αυτοπεποίθηση μου και πραγματικά με έμαθε ποια είμαι ως καλλιτέχνις αλλά και ως άνθρωπος».

https://www.instagram.com/reel/CyaCK9PNlTu/