H Dua Lipa έχει την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των ονείρων μας -Όλα τα looks που θα αντιγράψουμε

Ναταλία Κατσακιώρη
H Dua Lipa έχει την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των ονείρων μας -Όλα τα looks που θα αντιγράψουμε

Βρήκαμε όλα τα outfits που θα φορέσουμε την τελευταία εβδομάδα των διακοπών μας. 

Η Dua Lipa είναι το απόλυτο girl crush του φετινού καλοκαιριού. Και πώς να μην πάθεις κάποιο crush με ένα κορίτσι που είναι τόσο φυσικά όμορφο, stylish και ανατρεπτικό; Η αλήθεια είναι ότι η αγαπημένη pop star περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο επαγγελματικά, αφού η ίδια ερμήνευσε το soundtrack και συμμετείχε στην πιο επιτυχημένη ταινία της σεζόν -τη Barbie-, ενώ παράλληλα ζει τον έρωτά της με το σκηνοθέτη Romain Gavras, ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά και τα παράλια της γενέτειράς της, της Αλβανίας. Ένα καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα, ηλιοβασιλέματα και άψογα summer looks με θέα το απέραντο γαλάζιο.

https://www.instagram.com/p/CwAzsGCszW_/

Τα summer looks της Dua Lipa.

Από την πρώτη της κιόλας απίσκεψη στη χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα τη Σίφνο, τα social media πήραν «φωτιά», με τα outfits της Dua Lipa από το νησί να γίνονται viral. Η ίδια συνέχισε τα ταξίδια της στην Αλβανία, για να επιστρέψει εκ νέου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, για να απολαύσει μια κρουαζιέρα διαρκείας στην Πελοπόννησο. Το album των διακοπών της είναι το καλύτερο inspo και για τις δικές μας διακοπές, είτε είσαι σε νησί, είτε κάπου αλλού στην εξοχή και απολαμβάνεις τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μπλε είναι το αγαπημένο της χρώμα μαγιό -3 σχέδια για να το φορέσεις και εσύ

Beach looks: Να πούμε ότι η Dua Lipa είναι fan των μπικίνι. Και είναι απόλυτα λογικό. Τα κλασικά μαγιό σε στυλ τριγωνάκι είναι αυτά που συνηθίζει να φοράει καθημερινά, ποντάροντας στα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο και το ροζ, όπως επίσης και στις ιδιαίτερες υφές, με τα crochet να είναι τα αγαπημένα της bikini tops. Στην παραλία και πάνω στο σκάφος συνήθως είναι ντυμένη χαλαρά, με oversized πουκάμισα, pyjama pants και σετάκια, σορτσάκια σε 80s αθλητικό στυλ αλλά και κάποιο πιο φαρδιά φορέματα με prints ή λαχούρια.

https://www.instagram.com/p/CvMo8TQsweI/

Summer nights: Τα βραδινά της looks για το νησί είναι κάτι παραπάνω από iconic. Μακριά φορέματα σε ημιδιάφανο πλεκτό, vintage Versace items σε vinyl μεταλλικά υφάσματα, φορέματα με έντονα χρώματα και cut outs, αλλά και λευκά λινά κομμάτια, που συνδυάζει με statement αξεσουάρ, είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που παρατηρήσαμε στις φωτογραφίες της.

Ρίξε μια ματιά στο καλοκαιρινό της album και πάρε έμπνευση.