Το post της Selena Gomez για το σώμα της με μαγιό πρέπει να διδάσκεται

Πατούλια Κατερίνα
Το post της Selena Gomez για το σώμα της με μαγιό πρέπει να διδάσκεται

«Ξέρω πως δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη για το ποια είμαι και κάποιες φορές ξεχνάω πόσο οκ είναι να είμαι εγώ», γράφει η πρωταγωνίστρια του «Οnly Murders in the Building».

Η Selena Gomez, κάνει ένα μικρό session για body Positivity, και κράτα σημειώσεις. Η 31χρονη πόσταρε αρχικά μια φωτογραφία της με μικροσκοπικό μπικίνι πριν δέκα χρόνια και ακολούθησε μια τωρινή πόζα με μαγιό. Και κάπου εκεί η Gomez, εξήγησε πως έχει προσφάτως συνειδητοποιήσει πως το σώμα της δεν θα είναι ποτέ ξανά έτσι.

Η εξομολόγηση αυτή ήρθε μετά την παραδοχή της Gomez πως έχει κλάψει πολύ για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εικόνα του σώματός της.

Το σώμα της Selena από το 2013 ως το 2023 έχει αλλάξει και η ίδια το ξέρει καλά

Κάπου εκεί, η 31χρονη τόνισε:

«Ξέρω πως δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη για το ποια είμαι και κάποιες φορές ξεχνάω πόσο οκ είναι να είμαι εγώ».

selena1.jpg

Και είναι αλήθεια πως μετά τον λύκο με τον οποίο έμαθε να ζει, το χειρουργείο που έκανε με τη μεταμόσχευση νεφρού. Η Selena ξέρει πως καμία απολύτως σημασία δεν έχει ούτε η πόζα με μπικίνι από το Μαιάμι του 2013 αλλά ούτε και η πόζα με μπικίνι από το Μεξικό του 2023.

selena2.jpg

Η νέα Selena σου δείχνει τον δρόμο, ξέρει να τα χώνει στα trolls που θέλουν να της κάνουν body shaming, όπως έκανε και τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Gomez εξήγησε πως προτιμά να λαμβάνει κανονικά την αγωγή της για την καταπολέμηση του λύκου παρά να δίνει σημασία στα trolls που δεν καταλαβαίνουν πως εξαιτίας της αγωγής αυτής έχει βάλει κιλά.

«Η αγωγή που λαμβάνω είναι πολύ σημαντική και με βοηθάει, όταν δεν την λαμβάνω τείνω να χάνω βάρος. Όμως ειλικρινά δεν πιστεύω πως πρέπει οι άνθρωποι να ντροπιάζουν τους άλλους ανθρώπους για το σώμα τους και ναι, δεν είμαι μοντέλο και δεν θα γίνω ποτέ. Τα μοντέλα είναι απίθανα απλά εγώ σίγουρα δεν είμαι μοντέλο. Ήθελα απλώς να πω και να ενθαρρύνω οποιονδήποτε εκεί έξω νιώθει ντροπή γι’ αυτό ακριβώς που περνάει και την πραγματική ιστορία του που μπορεί να μην γνωρίζουμε, θέλω να ξέρεις εσύ εκεί έξω πόσο όμορφη είσαι. Και ναι, υπάρχουν ημέρες που νιώθουμε χάλια αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να φροντίζω εμένα».

Ακόμα και στον λογαριασμό της στο Tik Tok, πλατφόρμ στην οποία το hate υπάρχει και περισσεύει, η Gomez τόνισε:

«Ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου επειδή οι άνθρωποι πάντα θα κουτσομπολεύουν. Είτε είσαι πολύ λεπτή, είτε πολύ βαριά, είμαι τέλεια όπως είμαι και αν δεν σας αρέσει αντίο».

Η Gomez είχε νωρίτερα πέρσι εξομολογηθεί πως η ίδια είχε πει ψέματα για το πώς δέχεται την κριτική που της γίνεται για το σώμα της και έχουν υπάρξει φορές που δεν έχει συγκρατήσει τα δάκρυά της διαβάζοντας ακραία σχόλια.