Τα fashion trends του φετινού Χειμώνα

Τα fashion trends του φετινού Χειμώνα

Όπως κάθε σεζόν, έτσι και την τωρινή, μετράμε πάρα πολλές τάσεις που ξεπηδούν από τα ντεφιλέ των μητροπόλεων της μόδας, όπως τη «Μέκκα του στιλ», το Μιλάνο!

Φέτος η μόδα είναι ένα… mix and match cocktail

Το βελούδο, τα oversized ρούχα, το μιλιτέρ στιλ και φυσικά οι eighties ώμοι είναι μερικές μόνο από τις τάσεις της μόδας που φέτος τον Χειμώνα «πρωταγωνιστούν» στην καθημερινότητά μας και τις οποίες αξίζει να εξετάσουμε μία προς μία! Στο CAMPARI RED BOOK OF STYLE, την πολύτιμη αυτή «βίβλο» του στιλ, βρήκαμε μοναδικά fashion tips και υπέροχες ιδέες, τις και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας!

Το βελούδο που έκανε δυναμικό come back

Κομψό, θηλυκό και μυστηριώδες. Το βελούδο είναι η πιο «hot» και πολυσυζητημένη τάση του φετινού Χειμώνα, μια τάση που ήρθε από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και την οποία έχουν «αγκαλιάσει» οι σταρ ανά τον κόσμο. Στο δρόμο που χάραξαν οι celebrities, λοιπόν, εμείς εντάσσουμε το βελούδο στην καθημερινότητά μας, φορώντας από το πρωί μέχρι το βράδυ βελούδινα μποτάκια, σακάκια, μίνι φορέματα και φούστες. Σε έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, οι βελούδινες δημιουργίες του φετινού Χειμώνα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να αποκτήσετε το απόλυτο street look που αναζητάτε.

343234

Κορίτσια, έξω οι ώμοι

Άλλη μια τάση της μόδας που έκανε δυναμική επιστροφή από το παρελθόν είναι οι γυμνοί ώμοι. Αυτό το fashion trend της δεκαετίας του ’80 βρίσκεται πλέον παντού: Σε φορέματα, σε πουλόβερ, σε μικροσκοπικά top. Αλλά και οι πιο μεγάλοι οίκοι μόδας περιλαμβάνουν την τάση αυτή στις συλλογές τους και αντλώντας στοιχεία από το κλασικό ανδρικό στιλ, προσπαθούν να δημιουργήσουν τη νέα, ανδρόγυνη μορφή.

eweasese

Ο φετινός χειμώνας θέλει μιλιτέρ look

Το μιλιτέρ look ήρθε για να μείνει και τον φετινό Χειμώνα. Το είδαμε στις πασαρέλες, το βλέπουμε στο γραφείο, τα καφέ και τα μπαρ. Στρατιωτικά μπουφάν και μπλουζάκια κυριαρχούν τη σεζόν αυτή και χαρίζουν ένα στιλ ξεχωριστό και σε κάποιες περιπτώσεις εκκεντρικό. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για στρατιωτικές στολές πολέμου, αλλά για τις «ιδιότητες» που προσφέρει η ευγενική καταγωγή της στολής, όπως η ανωτερότητα, η ηθική και η αισθητική άποψη. Η αποδόμηση των στοιχείων αυτών είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο, η παράδοση σε συνδυασμό με την κομψότητα μαζί με τη φαντασία συνθέτουν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προφίλ της σεζόν.

nabsdqwgv

Το δυναμικό pink

Pale pink, blush rose, bubblegum pink, bright magenta. Όλες αυτές οι εντυπωσιακές αποχρώσεις του ροζ βρίσκονται φέτος στη μόδα αφού έχουμε να κάνουμε με ένα χρώμα που αποπνέει εμπιστοσύνη, θηλυκότητα και δυναμική. Αυτή τη σεζόν το ροζ δεν είναι ρομαντικό, αλλά δανείζεται κάτι από τη δύναμη και το πάθος του CAMPARI red.

ghftyfty

Τα oversized ρούχα

Τα υπερμεγέθη ρούχα παραμένουν μια «καυτή» τάση της μόδας τον Χειμώνα του 2017 και χαρίζουν άνεση και στιλ στις γυναίκες που τα φορούν. Τεράστια πουλόβερ, φορέματα και πανωφόρια σε εντυπωσιακά χρώματα και με μοναδικά σχέδια κυριαρχούν αυτή τη σεζόν και αποτελούν must-have ρούχα για την γκαρνταρόμπα μας. Οι celebrities τα λατρεύουν και τα φορούν ακόμη και σε πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς; Δείτε πώς και γιατί αξίζει να υιοθετήσετε αυτή το trend στο CAMPARI RED BOOK OF STYLE.

oio

Οι τάσεις που επιλέξαμε να παρουσιάσουμε, έχουν όλες έναν κοινό παρανομαστή. Ναι, διηγούνται πίσω από την τάση μία ιστορία, έχουν να πουν δηλαδή κάτι παραπάνω, αφήνοντας μία ευχάριστη επίγευση. Ακριβώς όπως όλα τα iconic, sophisticated cocktails έχουν ένα κοινό παρoνομαστή: Το CAMPARI.

Για ακόμη περισσότερή έμπνευση, επισκεφτείτε το CAMPARI RED BOOK OF STYLE, έναν μοναδικό οδηγό για το στιλ, την αυθεντική του υπόσταση και τις αμέτρητες πλευρές του. Γιατί δεν μπορείς να αντιγράψεις το στιλ, αλλά έχεις τη δυνατότητα να περιηγηθείς στον γοητευτικό του κόσμο!

*Απολαύστε Υπεύθυνα