Πώς να συνδυάσεις 4 διαφορετικά στιλ παπουτσιών με το πρωινό-καθημερινό σου φόρεμα

Ιωάννα Σαλαμούρα
Πώς να συνδυάσεις 4 διαφορετικά στιλ παπουτσιών με το πρωινό-καθημερινό σου φόρεμα

Οι επιλογές γι' άλλη μια χρονιά είναι τεράστιες. 

Σε χαιρετώ αγαπημένη μου!

Οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά και ήδη έχεις αρχίσει να φοράς τα άκρως καλοκαιρινά σου ρούχα και παπούτσια. Παπούτσια, η μαγική λέξη που λατρεύεις διότι έχεις μεγάλη αδυναμία! Σκέφτεσαι τι να πρωτοδιαλέξεις, μπερδεύεσαι, τα θέλεις όλα! Μην ανησυχείς συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το ζητούμενο και το βασικότερο όλων είναι να επιλέξεις αυτά που θα είναι άνετα, με στιλ και θηλυκά.

Οι επιλογές γι' άλλη μια χρονιά είναι τεράστιες. Με αφορμή αυτό ήθελα να δω ποιά στιλ παπουτσιών είναι τα επικρατέστερα για το φετινό καλοκαίρι κι επισκέφθηκα το κατάστημα της Dexim στη Νέα Ιωνία. Μπαίνοντας μέσα ένιωσα σαν την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων!!!! Όπου κι αν κοίταζα τα ήθελα ΟΛΑ!!!

Πριν σου δείξω τις επιλογές μου, θα σου πω τον προσωπικό μου «πόνο». Τα τελευταία χρόνια λόγω του επαγγέλματός μου, πολύ περπάτημα, ορθοστασία και βέβαια κληρονομικότητα, απέκτησα τον φόβο και τον τρόμο όλων των γυναικών: Κότσι.........Αν έχεις, καταλαβαίνεις τί εννοώ! Φοβερός πόνος, στη συνέχεια είναι αντιαισθητικό και βέβαια είσαι "καταδικασμένη" να μη βρίσκεις βολικά και άνετα παπούτσια αλλά και να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα.Άρα πρόβλημα!

Πηγαίνοντας λοιπόν στην Dexim διαπίστωσα τα εξής. Πρώτα απ' όλα υπάρχει μεγάλη ποικιλία και το βασικότερο όμως όλων είναι πως ό,τι και αν δοκίμασα ΟΛΑ ήταν τόσο μα τόσο αναπαυτικά λες και πατούσα σε πούπουλα! Την χαρά μου δεν μπορώ να στην περιγράψω. Επιτέλους βρήκα παπούτσια από χαμηλά μέχρι ψηλοτάκουνα και ένιωθα σαν να περπατάω ξυπόλυτη πάνω σε άμμο!

Επέλεξα για σένα τέσσερις κατηγορίες για το καλοκαίρι σου. Τα αγαπημένα σανδάλια που είναι all day, τα flatforms που έχουν γίνει απαραίτητα από πέρυσι, τα mules που είναι sooooo trendy, και τέλος τα αγαπημένα και classic όλων των εποχών, τα πέδιλα!

Σκέφθηκα να στα δείξω και τα τέσσερα αυτά στιλ παπουτσιών της Dexim, χρησιμοποιώντας ένα καθημερινό, πρωινό φόρεμα που όμως βάζοντας διαφορετικά στιλ παπουτσιών και προσθέτοντας κάποια αξεσουάρ, θα μπορείς να το φοράς όλη μέρα.

Και ιδού το αποτέλεσμα!

Σανδάλια. Τα λάτρεψα αυτά τα γλυκά και κομψά καφέ σανδάλια. Μου θύμισαν λευκά σπίτια με μπλε παράθυρα και γεράνια στις αυλές σε κάποιο νησί. Ναι, έρωτας με την πρώτη ματιά και βέβαια τα σανδάλια αυτά τα φοράς από την παραλία μέχρι την έξοδο σου μετά για ποτάκι! Εκτός από αυτά τα γλυκά καφέ σανδάλια, σου επέλεξα κι ένα πιο αρχαιοελληνικό ύφος σε μεταλλική ασημένια απόχρωση που θα τα ταιριάξεις με πολλά ρούχα σου. Φυσικά και τα δυο αυτά σχέδια θα τα βρεις και σε άλλα χρώματα.

IMG 20180611 192448
asimi pedila

Flatforms. Τα παπούτσια που έχουν γίνει η αδυναμία μας από πέρυσι. Πάλι εδώ είχα πάθει σύγχυση στο τι να σου δείξω. Μετά κόπων διάλεξα ένα μαύρο με σχοινί κι ένα τέλειο με πολλά λουριά, καφέ με print φίδι. Σου προτείνω και τα δύο γιατί μου έβγαλαν κάτι πιο bohemian, πιο rock και με αυτό τον τρόπο θα αναδείξεις τα σχισμένα σορτσάκια σου, τα μακριά bohemian φορέματα αλλά και τις αντίστοιχες φούστες σου, τα πλεκτά μαγιό σου, τα πουκαμισοφορέματά σου και πάει λέγοντας. Σημειωτέον, τα flatforms δίνουν ύψος! Το μαύρο flatform υπάρχει σε δύο ακόμη αποχρώσεις.

flatforma maura
flatform 3

Mules. Τί να πω τώρα γι' αυτά;! Είναι από τα πολύ αγαπημένα, sexy κι εξαιρετικά άνετα παπούτσια. Θα τα βρεις είτε flat είτε με τακούνι. Ό,τι και να διαλέξεις είναι super. Το μπλε ελεκτρίκ flat mule με ταξίδεψε σε μέρη μαγικά με ιπτάμενα χαλιά. Θα το φορέσεις εύκολα από το πρωί με τα φορεματάκια σου τα ανάλαφρα, αλλά και το βράδυ φορώντας μια ζιπ-κιλότ με τοπ.

mple mules

Όμως το γαλάζιο με βολάν mules και το τετράγωνο τακούνι στο τέλειο ύψος, με κέρδισε!!! Τόσο χαριτωμένο και "παιχνιδιάρικο" σχεδόν ένιωσα πως μου "κλείνει" το μάτι για τρυφερές βόλτες σε σοκάκια της Πλάκας ή κάποιου μέρους που ονειρεύεσαι να βρεθείς αυτό το καλοκαίρι. Επίσης είναι μια πολύ ωραία πρόταση να τα φορέσεις σε έναν γάμο ή βάφτιση σε κάποιο νησί διότι θα είσαι εξαιρετικά άνετη.

IMG 20180611 201931
mules galazia

Πέδιλα. Τα άφησα για το τέλος μιας και είναι το φετίχ όλων μας! Τί αναζητάς; Με χαμηλό τακούνι και ταυτόχρονα να νιώθεις θηλυκή. Ορίστε η πρόταση μου. Αυτό το ανάρπαστο μπλε ελεκτρίκ πέδιλο με φανταστικό δέσιμο στον αστράγαλο και βέβαια την άνεση του τακουνιού τους. Ιδανικό για εσένα που δεν θέλεις πολύ ύψος αλλά θέλεις να είσαι κομψή. Επίσης το συγκεκριμένο πέδιλο δεν έχει ηλικία, από 16 μέχρι 96!!!!! Θα το βρεις σε μαύρο αλλά και σε μπεζ.

IMG 20180611 195357

Και τέλος το πέδιλο-βασίλισσα της σεζόν! Συνδυάζει: άνεση, στιλ και την απόλυτη θηλυκότητα!!!!! Οι λεπτομέρειες της διαφάνειας το δείχνουν από μακριά σαν να είσαι στον "αέρα" και αυτό τα κάνει τόσο sexy. Είμαι βέβαιη πως γνωρίζεις πως να φορέσεις ένα τέτοιο πέδιλο.

maura pedila salamoura

Οπότε σου προτείνω να επισκεφθείς σύντομα ένα κατάστημα της Dexim ή ακόμη και να κάνεις τις επιλογές σου μέσω website διότι θα γίνεις τρελή fan των παπουτσιών της, όπως έγινα κι εγώ! Έψαχνα και τελικά βρήκα στην Dexim αυτό που ήθελα, παπούτσια με άποψη, τύπο, trendy, με απίθανη άνεση, άκρως γυναικεία και τέλος για όλους τους τύπους γυναικών.

Be the person you want to meet!!!

Σε χαιρετώ προς το παρόν.

Φιλιαααααααααα!!!!