Είναι τελικά trendy να είσαι trendy;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Είναι τελικά trendy να είσαι trendy;

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα!

Πώς μου είσαι; Είμαι σίγουρη πως είσαι καλά ή τουλάχιστον κάνεις μια προσπάθεια για να είσαι. Αλλά γιατί να μην είσαι; Ολοένα και πλησιάζουμε προς Άνοιξη οπότε η διάθεση ανεβαίνει και αλλάζει!

Κι αφού σε λίγο καιρό θα αλλάξουμε εποχή ήδη έχεις αρχίσει και ενημερώνεσαι για τις νέες τάσεις, τα νέα χρώματα και ό,τι νέο θα κυκλοφορήσει. Κι εδώ σε ρωτώ: "είναι "hot" να γινόμαστε "θύματα" των τάσεων ή όχι;"

Η σκέψη αυτή μου προκλήθηκε όταν καθισμένη Κυριακή σε ένα καφέ παρατηρούσα κορίτσια/γυναίκες ντυμένες άλλοτε απλά και με "ήσυχο" ύφος άλλοτε με παραφορτωμένο στιλ και με ό,τι trend κυκλοφόρησε τον χειμώνα...

Είναι ωραίο να ενημερώνεσαι και να βρίσκεις τα νέα κομμάτια που θα πλαισιώσουν την περσινή σου γκαρνταρόμπα, είναι ωραίο να ανανεώνεσαι με αυτό το trend κομμάτι της εποχής που θα αναδείξει και θα κολακέψει την φιγούρα σου!

Είναι ωραίο όμως να παίρνεις όλα τα στοιχεία της νέας μόδας που κυκλοφορούν και να τα φοράς όλα μαζί;... Η δική μου γνώμη είναι πως όχι. Χρόνια τώρα σου λέω πως καλό είναι η μόδα να προσαρμόζεται στο δικό σου ύφος και όχι εσύ σε αυτήν, έτσι με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεις την προσωπικότητα σου και ταυτόχρονα κολακεύεις την φιγούρα σου. Πάρε αυτά τα στοιχεία που σου ταιριάζουν ή απλά μπορεί να τα γουστάρεις ρε παιδί μου, και με το μοναδικό σου στιλ ανέδειξε τα!

ΟΧΙ μην τα φοράς όλα μαζί κι εσύ που θα τα φορέσεις όλα μαζί και θα τα έχεις μπλέξει σε παρακαλώ μην σχολιάζεις την καλοντυμένη μα απλά για τα μάτια σου κοπέλα που περνάει από μπροστά σου, κοιτάξου στον καθρέπτη σου πριν κάνεις το "fashion police".....(συμβουλή μου, την ακούς ή την πετάς).

Αφού λοιπόν σου τοποθετήθηκα πάνω στα hot και not, από τις πασαρέλες που διέκρινα θα σου προτείνω να έχεις στον νου σου τα μαυρόασπρα που γι' άλλη μια φορά παραμένουν σταθερή αξία, τα total white που θα σου θυμίσω πως κάνουν το ίδιο εφέ με τα ολόμαυρα ρούχα κάνουν ψηλόλιγνη φιγούρα, αν δεν έχεις να προσθέσεις τα πολύ φαρδιά παντελόνια αλλά να εντάξεις και τις αγαπημένες παγιέτες και με λάμψη ρούχα (φαντάσου τα με μαυρισμένη επιδερμίδα, σούπερ απλά).

Επίσης το color blocking επικράτησε σε πολλούς οίκους μόδας, τα παστέλ χρώματα γίνονται αγαπημένα ειδικά σε total look, μοτίβα όπως τα αγαπημένα animal print αλλά και τα μοναδικά mix&match όπως μας τα έδειξαν οι Dolce&Gabbana και Moschino.

Αυτές είναι οι πιο safe trend επιλογές κατ' εμέ , food for thought και ας μην γινόμαστε πιστά αντίγραφα της μόδας!

Με βρίσκεις instagram για απορίες και λοιπά θέματα!

Σε φιλώ και να σε προσέχεις, να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς!!