Black Friday και ...χαμός!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Black Friday και ...χαμός!

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα! 

Τι κάνεις; Σε φαντάζομαι να έχεις πάθει πανικό από την άφιξη Black Friday.. και λογικό το βρίσκω!

Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή, στην Αμερική Black Friday είναι η Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και στον 19ο αιώνα τα μαγαζιά έκαναν παρελάσεις στους δρόμους με τις οποίες ξεκίναγαν την πρώτη ημέρα των χριστουγεννιάτικων προσφορών.

Κατά την περίοδο της δεκαετίας του '60 καθόσον οι αποδείξεις ήταν χειρόγραφες για να τις ξεχωρίζουν τις μέρες που οι πωλήσεις και ο τζίρος ήταν χαμηλός σημειώνονταν με κόκκινο μελάνι ενώ το μαύρο ήταν το χρώμα που σημείωναν με μαύρο μελάνι. Αποτέλεσμα την πρώτη μέρα των προσφορών που ήταν αυτή η Παρασκευή καθιερώθηκε αυτή η ονομασία!

Στις ΗΠΑ οι ουρές είναι ατελείωτες και συχνά παρατηρούμε και σκηνές έξω από τα καταστήματα για να προλάβουν να αγοράσουν με εκπτώσεις. Οκ!

Τι άλλο μπορείς να αγοράσεις/επενδύσεις εκτός από τις πολύ καλές τιμές που θα βρεις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές;

-Παλτό ή συνθετική γούνα. Είναι αυτή η αγορά που ειδικά αν είναι και πιο κλασικό το πατρόν σίγουρα δε θα μετανιώσεις για τα λεφτά που έδωσες.

Faux-Fur-Collar Plaid Maxi Wrap Coat

gouna1

Hooded Faux-Fur Maxi Coat

gouna2

-Τσάντα! Ναι φίλη τσάντα, όλες μας έχουμε κόλλημα με τις τσάντες και τις περισσότερες φορές αγοράζουμε με λίγα χρήματα αλλά όπως και το πανωφόρι είναι μια καλή επένδυση.

GUESS

tsanta

Tote Τσάντα Twinset

tsanta2

-Καλλυντικά. Τα καλλυντικά έχουν την πρώτη και πιο αγαπημένη θέση στην καρδιά μας από αρώματα, κρέμες, σκιές, κραγιόν.... δε σταματάμε ποτέ να θέλουμε και "κάτι ακόμα"... έτσι δεν είναι; Αγόρασε χωρίς τύψεις!

Vitamin Enriched Face Base

kallintika

ALMOND COCONUT EAU GOURMANDE

kolonia

Chinese New Year Pure Color Envy Lipstick

kragion

-Παπούτσια. Μπορεί να είναι από ενα ζευγάρι καλά αθλητικά μέχρι μπότες, γόβες δεν έχει σημασία. Δες ποια είναι η ανάγκη σου, βρες αυτό που σου αρέσει και επένδυσε σε αυτό.

New Balance 997Η Γυναικεία Παπούτσια

papoutsoia

Μαύρο western μποτάκι

μποτακι

-Δερμάτινα! είτε είναι jacket, σακάκι μεσάτο είτε φούστα, παντελόνι! "Βουρ" και πάνω του αν το δεις μπροστά σου και ακόμη πιο πολύ εσύ που δεν έχεις ένα τέτοιο κομμάτι!

Women's Faux-Sherpa Collar Faux-Leather Moto Coat

dermatina

Παντελόνι 'Kani'

παντελονι

-Κόσμημα. Αγαπημένη μη γελάσεις, αυτές οι μικρές πολυτελείς επενδύσεις μας βγάζουν ασπροπρόσωπες και σίγουρα δεν είναι πεταμένα λεφτά. Όταν ο σύντροφος σου πάει σαν τρελός να αγοράσει νέα κονσόλα για video game, εσύ αγόρασε εκείνα τα σκουλαρίκια που είχες βάλει στο μάτι καιρό τώρα!!!

Ασημένια Σκουλαρίκια Climbers με Εφτά Λαμπερές Πέρλες

kosmima1

LOISIR ΚΟΛΙΕ LUCKY CHARM

menatgion

Ροζ γυναικεία χειροπέδα 925 πετράτη

kosmima2

-Jeans! Στο έχω ξανά πει, στις εκπτώσεις αγόρασε ένα καλό jeans σε διαχρονική γραμμή, είτε ίσιο είτε flare, τουλάχιστον αυτές οι δυο γραμμές είναι κλασικότατες!

The Charm high-rise flared jeans-Free Spirit

jean

GEN STRAIGHT FIT MID WAIST JEANS

jean2

Αυτά συν-πλην φίλη μου. Κοινώς επένδυσε σε "βαριά" κομμάτια, μπουφάν, σακάκια, φόρεμα, κι όχι σε τύπου φούτερ, φόρμες, μακό μπλουζάκια!

Με βρίσκεις Instagram για απορίες!

Να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!

Φιλιά

Ιωάννα