Και τι φοράμε αυτήν την εποχή σε βάφτιση; (Part 2)

Ιωάννα Σαλαμούρα
Και τι φοράμε αυτήν την εποχή σε βάφτιση; (Part 2)

Ποιο είναι το κομμάτι κλειδί για την επόμενη εμφάνισή σου;

Καλή σου μέρα αγαπημένη μου!

Ο προβληματισμός τί να βάλεις σε βάφτιση συνεχίζεται και βέβαια αυτός ο καιρός δε σε βοηθάει καθόλου. Μια βροχή, μια ήλιος, μια δροσιά...

Σου έχω τη λύση! Η παντός καιρού και εύκολη ώστε να τη συνδυάσεις, ρετρό φούστα! Είναι το κομμάτι αυτό που κάθε μια από εμάς πρέπει να έχει στην ντουλάπα της, ειδικά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Νούμερο ένα, κολακεύει όλα τα σώματα. Για να πάρεις μια ιδέα τσέκαρε ταινίες της δεκαετίας του '50 όπου ακόμη και οι πιο "ζουμερές" γυναίκες φορούσαν αυτού του τύπου τα φορέματα και τις φούστες.

Νούμερο δύο, η φούστα από μόνη της είναι εύκολη στο να τη συνδυάσεις μιας και ανάλογα το στιλ σου θα τη φορέσεις είτε με ένα καλό σου πουκάμισο, είτε με ένα βραδινό τοπ. Φυσικά το ίδιο θα κάνεις και με τα παπούτσια σου. Το συγκεκριμένο κομμάτι συνδυάζεται με γόβες, πέδιλα, σανδάλια αλλά και εσπαντρίγιες με τακούνι, ανάλογα το μέρος που είσαι καλεσμένη.



Άρα το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις μια τέτοια φούστα που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα σου και αναφέρομαι στον χρωματισμό της. Θα τις βρεις μονόχρωμες, εμπριμέ, πουά, με γεωμετρικά σχήματα, οπότε αυτή η φούστα δεν είναι μόνο για ένα στιλ γυναικών αλλά για πολλά!

Κι ένα τελευταίο. Έχεις την επιλογή του μήκους που θέλεις να φορέσεις, λίγο πιο πάνω από το γόνατο, μέχρι τη μέση της γάμπας και φυσικά maxi.

Η επιλογή δική σου!

Be the person you want to meet!

Και να μου στέλνεις τι θέματα θέλεις να συζητάμε και να σου λύνω απορίες στο fb και insta μου!!!

Πολλά φιλιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

CREDITS:

Photo/Video: Λευτέρης Παρτσάλης

Πουκάμισο https://www.collectiveonline.com/gr-el/online-shop/gynaikeia/royxa/poykamisa/1605804.0_0090-scotch-&-soda

Φούστα Wild Pony (Progressive Fashion Agency)

Γυαλιά Original Vintage Eyewear

Γόβες https://www.santeshoes.com/el/collections/pumps/pumps-99481-white.html