Η επιστροφή του Gipsy bohemian: Εσύ πώς θα το εντάξεις στην καθημερινότητά σου;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Η επιστροφή του Gipsy bohemian: Εσύ πώς θα το εντάξεις στην καθημερινότητά σου;

Μία τάση που θα λατρέψεις, φέτος, το χειμώνα!

Γειά σου αγαπημένη μου φίλη!

Τι κάνεις; Εύχομαι το πρώτο θέμα (aka snake print) από τις δέκα τάσεις που ανέπτυξα, να σου άρεσε!

Πάμε να δούμε την επιστροφή μιας πολύ αγαπημένης μου τάσης όχι μόνο γιατί έχει κάτι νοσταλγικό μέσα της αλλά και γιατί μου "βγάζει" ελευθερία ως ύφος!

Είναι γεγονός πως θα δεις πολλά ρούχα τα οποία είναι βελούδινα με βαριά κεντήματα, balloon μανίκια, βαρύτιμα σχέδια, αέρινα υφάσματα, βολάν και που όλα αυτά παραπέμπουν σε ένα και μόνο ύφος. Το gipsy look!!!

Θεωρώ πως είναι η επιτομή του bohemian στιλ!

Η βάση αυτού του ύφους μας γυρίζει πίσω στον προηγούμενο αιώνα, πιο συγκεκριμένα γύρω στο 1920, όπου τα ρούχα είχαν όλα τα παραπάνω που ανέφερα σε στιλ και υφάσματα. Τα συμπλήρωναν δε και πολλά κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια, μακριά ή κοντά, κολιέ και βραχιόλια.

Αν παρακολουθήσεις τη σειρά "Peaky Blinders" θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ!

Όλο αυτό το στιλ σου δίνει μια αισθητή έννοια ελευθερίας και ένωσης με τη φύση.Σου δίνει ταυτόχρονα μια δυναμική αλλά κι έναν πιο ευαίσθητο-θηλυκό χαρακτήρα.

Αυτό το στιλ μπορείς να το υιοθετήσεις με ποικίλους τρόπους. Τις πουκαμίσες μπορείς να τις συνδυάσεις με φούστες, με jeans καμπάνες ή και χυτά, μαλακά παντελόνια. Τα φορέματα εκτός από τα δερμάτινα jacket μπορείς να τα φορέσεις με και με oversized παλτό ή και με animal print συνθετικές γούνες. Ένα άλλο αξεσουάρ που μπορείς να τους ταιριάξεις υπέροχα είναι τα καπέλα.

Όλα τα παραπάνω συνδύασέ τα πάντα με κριτήριο την προσωπικότητά σου, πού κινείσαι, αν ταιριάζει με σένα. Μη γίνεσαι "θύμα" της μόδας. Γι' αυτό σου δείχνω τις βασικές τάσεις της σεζόν για να δεις ποια είναι πιο "κοντά" σε σένα και να την προσαρμόσεις πάνω σου.

Αυτά για σήμερα! Και να συνεχίσεις να μου στέλνεις αυτά που σε απασχολούν στο fb και Instagram μου για να τα αναλύω!

Remember: Be the person you want to meet!

Credits:

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Make-up & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Μπλούζα και μπότες όλα Zara

Σκουλαρίκια Do.Details.Worth

Ζώνη και φούστα από προσωπική συλλογή