Ποιοι είναι οι must χρωματικοί συνδυασμοί για αυτόν το χειμώνα

Ιωάννα Σαλαμούρα
Ποιοι είναι οι must χρωματικοί συνδυασμοί για αυτόν το χειμώνα

Color blocking και το χειμώνα!!!

Κορίτσι μου πανέμορφο γειά και χαρά σου!!!

Τι μου κάνεις; Πάμε να δούμε άλλη μια τάση της σεζόν που δε σου κρύβω (αν και το γνωρίζεις πλέον) ότι είναι η πολύ-αγαπημένη μου!!!

Τα χρώματα φυσικά και οι συνδυασμοί μεταξύ τους! Θα δεις πως τα χρώματα επικρατούν και το χειμώνα και τι καλύτερο από χρωματικές, συνδυαστικές μονοχρωμίες;

Αυτοί οι συνδυασμοί έχουν μια τέτοια δυναμική, που απογειώνουν ακόμη και το πιο απλό στιλ. "Πάντρεψε" κίτρινο με πράσινο, ροζ με κόκκινο, πορτοκαλί με μουσταρδί, μωβ με πορτοκαλί. Παίξε με τα χρώματα, όπως κάνει η κόρη σου ή τα ανίψια σου. Συνήθως κάνουν τους πιο ωραίους κι εμπνευσμένους χρωματικούς συνδυασμούς.

Θα διαπιστώσεις πως η δερματίνη είναι μεγάλη τάση φέτος. Θα δεις επίσης πως έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη χρωματική γκάμα. Κάνε μια "σοφή" επιλογή και αγορά για τη ντουλάπα σου. Εκτός όμως από τα ρούχα θα δεις πως έχεις μια μεγάλη γκάμα για να διαλέξεις από υπέροχα χρωματιστά παπούτσια. Οπότε μπορείς να επενδύσεις κι εκεί.

color blocking salamoura 3

Επανέρχομαι στο δέρμα και θέλω να σου πως μπορείς να συνδυάσεις όποιες υφές υφασμάτων εσύ επιλέξεις, δηλαδή το δέρμα-δερματίνη συνδυάζεται με μακό, κασμίρ, μάλλινα, μεταξωτά, σατέν, jeans. Είναι από τα πιο μη δεσμευτικά υλικά.

Check τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και πάρε ιδέες! Φιλιά μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Be the person you want to meet!

Συνέχισε να μου στέλνεις τις απορίες σου στο fb και Instagram μου για να τα αναλύω!

CREDITS:

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Make-up & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Μπλούζα Wild Pony (Progressive Fashion Agency)

Παντελόνι Orion London (Phoenix Distribution)

Booties Sante Shoes