Sequin trend, η σταθερή αξία

Ιωάννα Σαλαμούρα
Sequin trend, η σταθερή αξία

Πώς μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου παγιέτα από το πρωί ως το βράδυ.

Κορίτσι μου όμορφο, τι κάνεις;

Θα κλείσω την εβδομάδα με μια ακόμη τάση που όμως τελικά δεν είναι εφήμερη τάση, είναι σταθερή αξία! Και τη χαρακτηρίζω έτσι γιατί τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε συνεχώς στα καταστήματα. Φυσικά, αναφέρομαι σε τίποτα άλλο παρά στις παγιέτες.

Η παγιέτα ήταν από τα υφάσματα που είχαμε καθαυτού συνδεδεμένα μόνο με βραδινές εμφανίσεις και δυστυχώς με τα.. βραδινά, λαϊκά κέντρα. Αν φορούσες ένα φόρεμα ή σακάκι από παγιέτα υπήρχε ένας ψιλό-χλευασμός. Αλήθεια ποτέ δεν το κατάλαβα. Αργότερα αντιλήφθηκα πως όλα είχαν να κάνουν με το ότι οι άνθρωποι που κορόιδευαν ήταν οι ίδιοι που απλά δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτό το ύφασμα. Όταν όμως έγινε ξανά της μόδας άρχισαν να το φοράνε.. Οκ, συμβαίνουν κι αυτά!

Πάμε όμως στο δια ταύτα. Η παγιέτα πλέον δεν έχει ώρα που θα την φορέσεις. Έχει να κάνει μόνο με το ΠΩΣ θα τη συνδυάσεις για να την βάλεις και το πρωί (αν στο επιτρέπει η εργασία σου).

Οι χρωματικές επιλογές ανήκουν στο μαύρο, χρυσό, ασημί, λευκό. Μπορεί να βρεις και λίγα χρώματα, ροζ, γκρι, καφέ.

Θα βρεις επίσης ωραία τοπ για να τα συνδυάσεις μέσα από ένα oversized σακάκι, παντελόνες χυτές για να τις φορέσεις με t-shirt και sneakers ή κοντά φορέματα. Γενικώς, θα έχεις πολλές επιλογές με διαφορετικά κομμάτια. Κάνε μια "σοφή" επιλογή διότι η παγιέτα είναι διαχρονική!

Και για κλείσω, η παγιέτα έχει κάτι ροκ, κάτι "αυθάδικο" αλλά ταυτόχρονα και κάτι chic, sexy, μυστήριο. Τόλμησε να την φορέσεις!

Συνέχισε να μου στέλνεις τις απορίες σου στο fb και Instagram μου για να τα αναλύω!

Remember: Be the person you want to meet!

CREDITS

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Φόρεμα ComSi

Γόβες Steve Madden (Nak Shoes)

Η επιστροφή των κοτλέ και η επιλογή του σωστού χρώματος