Tο chic beige χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν και εγώ σου λέω πώς να το φορέσεις

Ιωάννα Σαλαμούρα
Tο chic beige χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν και εγώ σου λέω πώς να το φορέσεις

Σου δείχνω πώς να βάλεις ένα «παρεξηγημένο» χρώμα, το οποίο μαζί με το λευκό, συμπληρώνει για αυτόν τον χειμώνα, την παλέτα των off white αποχρώσεων.

NH

Το beige ανήκει σε μία χρωματική κατηγορία που δεν την αγαπάς και πολύ. Σε καταλαβαίνω, όμως θα σου ανατρέψω αυτό που πίστευες μέχρι σήμερα. Τα beige ή off white να σου πω πως είναι κλασικά, αρχοντικά και ντελικάτα χρώματα. Η δυσκολία σου στο να φορέσεις ένα τέτοιο χρώμα είναι η σωστή, χρωματική επιλογή. Σε όλες μας ταιριάζουν αυτά τα χρώματα, αρκεί να ψάξεις να βρεις ποια συγκεκριμένη απόχρωση σου πάει.

Για παράδειγμα αν έχεις λευκή επιδερμίδα επέλεξε μία πιο «σπαγγί» απόχρωση, είναι το beige που βγάζει λίγο γκρι μέσα. Αν έχεις σταρένια επιδερμίδα το κλασικό κάμελ είναι ιδανικό για σένα. Αν είσαι κοκκινομάλλα το εκρού της κρέμας είναι φανταστικό. Επίσης μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά beige μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα με τα μπεζ που έχω συνδυάσει. Με αυτές τις αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια τα χρυσά ή το «παλαιωμένο» ασήμι σε κοσμήματα. Από χρώματα σε παπούτσια και τσάντες δεν έχεις πρόβλημα μιας και πάνε σχεδόν όλα μαζί τους. Από μαύρο, μπλε, κόκκινο μέχρι λαδί και μπορντό.
Συμπέρασμα: ψάξε να βρεις τη σωστή απόχρωση. Εύχομαι να σε διαφώτισα!
Καλό Σ/Κ !!!
Φιλιάαααα!!!!
Και να θυμάσαι: Be the person you want to meet!
Περιμένω απορίες και άλλα θέματα που σου προκαλούν «ζαλάδα» στο FB και Instagram μου!
CREDITS
Photo: Λευτέρης Παρτσάλης
Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το «Electra Metropolis Hotel», Μητροπόλεως 15, Αθήνα, τηλ. 2141006200