Χ-mas Glam: Δες πώς μπορείς να φορέσεις mini φορέματα και φούστες με τον πιο λαμπερό τρόπο

Ιωάννα Σαλαμούρα
Χ-mas Glam: Δες πώς μπορείς να φορέσεις mini φορέματα και φούστες με τον πιο λαμπερό τρόπο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εγώ σου προτείνω τα πιο κομψά και εορταστικά looks.

llll

Γεια σου πανέμορφη κι αγαπημένη μου!
Ο τίτλος του θέματός μου σήμερα θα μπορούσε να είναι: «Τα παιχνιδιάρικα mini φορέματα και φούστες». Πάμε να σου δείξω για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα άλλη μια πρόταση για εορταστικό στυλ! Αφού την περασμένη βδομάδα είδες σε δυο εκδοχές τα παντελόνια (μια με πουλόβερ και μια πιο rock), σήμερα θα σου δείξω τα αγαπημένα mini!
Επιλογές πολλές σε φούστες και φορέματα. Σε παροτρύνω να τα φορέσεις! Είναι παιχνιδιάρικα, κοριτσίστικα και αρέσουν στα αγόρια! Με ή χωρίς καλσόν θα τα φορέσεις και θα είσαι απίθανη! Ένας ωραίος συνδυασμός, που θα τον βρεις πολύ εύκολα, είναι το mini βελούδινο φόρεμα μαζί με σακάκι από παγιέτες. Αν επιλέξεις αυτό το look, διάλεξε μαύρο φόρεμα και δώσε λάμψη με ένα ασημένιο πανωφόρι. Τα rock booties είναι μια ωραία επιλογή, αλλιώς κι ένα ζευγάρι γόβες θα αναδείξουν το σύνολό σου!
Κάτι άλλο που διαπίστωσες φέτος είναι η έντονη '80ς τάση! Βάτες και ταφτάδες είναι πάλι στη μόδα. Συνδύασε ένα πουλόβερ με βάτες, με μια mini φούστα από ταφτά και αποθέωσε το όλο look με ανάλογες γόβες, που έχουν κόψιμο «καρδιάς». So Krystle Carrington (ξέρεις από τη Δυναστεία) look! Η οικολογική γούνα σου θα σε κρατήσει ζέστη! Την Παρασκευή σου έχω άλλο στυλ για να εμπνευστείς και να κάνεις θραύση τις γιορτές.
Mέχρι τότε: Be the person you want to meet!
Και φυσικά με βρίσκεις fb και Instagram για ό,τι χρειαστείς να ρωτήσεις!
ΧοΧοΧο

CREDITS
Photo: Λευτέρης Παρτσάλης
Make up & Hair: Πάνος Καλλίτσης
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το «Caffe i Frati», Αργυροπούλου 7, Κηφισιά, τηλέφωνο 2108088157.

Διονύσια:
Φόρεμα: Guess (Collective Stores)
Σακάκι: Zara
Booties: Migato

Ιωάννα:
Πουλόβερ και γούνα: όλα Liu Jo (Shop & Trade)
Φούστα: Zara
Γόβες: Tsakiris-Mallas