Σκέφτεσαι τι να φορέσεις στο Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Midi φούστα είναι η απάντηση!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Σκέφτεσαι τι να φορέσεις στο Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Midi φούστα είναι η απάντηση!

Πάμε να δούμε τις δύο προτάσεις που σου έχω!

VSCS

Χρόνια σου πολλά!
Εύχομαι να πέρασες υπέροχα και να έλαμψες με την όμορφη παρουσία σου! Και να συνεχίσεις να το κάνεις και την Πρωτοχρονιά με τις ιδέες που θα σου δώσω παρακάτω.
Η πρώτη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να βάλεις μία φούστα μέχρι το γόνατο. Η midi είναι λίγο παρεξηγημένη διότι οι περισσότερες από εμάς θεωρούμε πως δεν είναι πολύ επίσημη. Όμως όλα εξαρτώνται από το πώς θα τη συνδυάσεις!
Πάμε να δούμε τη midi δαντελένια φούστα. Δυο είναι τα πλεονεκτήματα της: Πρώτον είναι σε pencil γραμμή, άρα κολακεύει όλα τα σώματα. Δεύτερον αυτό που την κάνει επίσημη είναι το ύφασμα της που είναι από δαντέλα γιατί η δαντέλα είναι το καθαυτού επίσημο ύφασμα. Οπότε είσαι μέσα στο πνεύμα. Ολοκλήρωσε τη φούστα αυτή με ένα τοπ από παγιέτα και γόβες-λουστρίνι. Πιο επίσημο look πεθαίνεις! Από κοσμήματα ένα μεγάλο βραχιόλι ή σκουλαρίκια είναι αρκετά διότι μετά το «βαραίνεις» πολύ σύνολό σου. Θα σου πρότεινα να είναι σε μαύρο χρώμα όλο το look για να είσαι πραγματικά εκθαμβωτική!

Η δεύτερη επιλογή φούστας, είναι με βολάν και με την hot τάση της σεζόν, τις παγιέτες. Τι πιο festive; Αυτόματα και το ασημένιο χρώμα της θα σου δώσει την λάμψη και το glamour που χρειάζεσαι! Προτείνω μπλούζα σε ασημένιες αποχρώσεις για να το ολοκληρώσεις το outfit σου. Και για μια έξτρα πινελιά, τα μποτάκια με ασημένια στρας θα στο απογειώσουν. Αν πάλι δεν προτιμάς μποτάκια, μια ασημένια γόβα ή πέδιλο είναι τέλεια!
Φιλιά πολλά και θα σου «κλείσω» το 2018 με super, fantastic σύνολα!
Be the person you want to meet!
Με βρίσκεις στο FB και Instagram μου βεβαίως, βεβαίως!
Credits:
Photo: Λευτέρης Παρτσάλης
Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Ευχαριστούμε το "Caffe i Frati", Αργυρόπουλου 7, Κηφισιά, 2108088157

Διονύσια:
Μπλούζα Ichi (Shop&Trade)
Φούστα Zara
Booties Steve Madden (Nak Shoes)

Ιωάννα:
Τοπ και γόβες όλα Zara
Φούστα Liu Jo (Shop&Trade)
Βραχιόλι Swarovski