Ο Άγιος Βαλεντίνος και τα κόκκινα must have items μιας γυναίκας

Ιωάννα Σαλαμούρα
Ο Άγιος Βαλεντίνος και τα κόκκινα must have items μιας γυναίκας

Ποια είναι τα 5 κόκκινα key items που πρέπει να έχει μία γυναίκα

Γειά σου αγαπημένη μου!

Τι κάνεις με τις κρύες τούτες μέρες; Κρυώνω θα μου πεις κι εγώ θα σου πω: "Σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων θα βρεις τον τρόπο να ζεσταθείς και να διασκεδάσεις"!

Μέχρι πριν λίγα χρόνια δε σου κρύβω πως τη σημερινή μέρα, όχι μόνο δεν την συμπαθούσα αλλά την κορόιδευα κι από πάνω. Μεγαλώνοντας κάτι άλλαξε μέσα μου. Άρχισε να μου γίνεται πιο γλυκούλα, πιο ρομαντική, με λίγα λόγια" έπεσα στον έρωτα του Αγίου Βαλεντίνου" κι εγώ! Αποζητούσα ή καλύτερα είχα την προσμονή από τον σύντροφο μου να μου φέρει λουλούδια, να με πάει για ένα ρομαντικό δείπνο, να μου προσφέρει σοκολατάκια ή ακόμη καλύτερα να μου έκανε μια ιδιαίτερη έκπληξη. Να ντυθούμε ωραία κλπ.

Φυσικά, το πρώην έτερον μου ήμισυ ούτε καν πλησίαζε σε αυτό.... Απογοήτευση. Θα μου πεις καλά αυτή την μέρα περίμενες; Όχι βέβαια αλλά είναι ένα όμορφο παραμύθι να το ζούμε!

Ούσα χωρισμένη αποφάσισα πως και μόνη μου να είμαι θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα το απολαμβάνω μαζί με τους φίλους μου. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να σου κάνεις.

Άρα δεσμευμένη ή αδέσμευτη απόλαυσε αυτή την μέρα και άσε τους άλλους γύρω σου να την κοροϊδεύουν.

Ως στιλίστρια θα σου προτείνω τα "κόκκινα" που καλό είναι να τα έχεις όχι μόνο για σήμερα αλλά και για όλες τις μέρες του χρόνου άλλωστε έχεις καταλάβει κιόλας πως είμαι λάτρης του κόκκινου χρώματος. Με αυτά που θα σου πω, όποια μέρα δεν αισθάνεσαι όμορφα, θα τα φοράς και θα σου φτιάχνει όλη την ημέρα σου.

Πρέπει να αποκτήσεις σε κόκκινα τα εξής :

  1. Φυσικά κόκκινο κραγιόν. Θυμήσου με όταν δεν θα σε βλέπεις όμορφη, φορώντας το κόκκινο κραγιόν πως θα σου αλλάζει τη διάθεση. Για να μην σου πω για το φλερτ που θα σου κάνουν και θα σου ενισχύσει την αυτοπεποίθηση.
  1. Κόκκινο μανό. Καλά τα μαύρα νύχια ή τα περίεργα μανικιούρ, αλλά φίλη μου σαν το κόκκινο δεν έχει.

Σημείωση: Αρέσει πάαααααρα πολύ στα αγόρια.

  1. Κόκκινα εσώρουχα. Είναι αδιαμφισβήτητα hot. Αλλά θα σου δώσω κι άλλη μια πληροφορία, βλέπεις έχω κάνει διατριβή χα χα!!!

Τα κόκκινα σλιπ, δημιουργούν, "ανοίγουν" όλη την ερωτογενή μας ζώνη και προκαλούν αρμονία και ισορροπία στο μέσα μας, στον "άξονα" μας. ( "Άξονας", είναι τα τσάκρας μας, που ξεκινούν από τον εγκέφαλο μας έως τα γεννητικά μας όργανα).

Δοκίμασε να φορέσεις κόκκινο σλιπ, πηγαίνοντας σε επαγγελματικό ραντεβού ή για να ζητήσεις αύξηση και θα με θυμηθείς αν θα πάει καλά το ραντεβού σου.

  1. Κλασική κόκκινη γόβα. Απαραίτητη. Φόρεσε ένα jeans παντελόνι, ένα απλό πουλόβερ ή τοπ με ζακέτα και θα συγκεντρώσεις πολλά βλέμματα πάνω σου.
  1. Το κόκκινο μεταξωτό /σατέν πουκάμισο ή lingerie top. Ανάρπαστο και διαχρονικό. Hot, hot, hot. Προσπάθησε να το συνδυάσεις με ο, τι άλλο θέλεις, εκτός από μαύρο. Το κόκκινο με το μαύρο βγάζει επιθετικότητα.

Αυτά είναι για εμένα τα must have 5 κόκκινα.

Φυσικά κι ένα κόκκινο φόρεμα είναι τέλειο ή μια κόκκινη φούστα. Όμως ξεκίνησε από αυτά τα μικρά και γιόρταζε κάθε μέρα! Άλλωστε ο Άγιος του Έρωτα είναι κάθε μέρα δίπλα σου κι εσύ καλό είναι να το δεις.

Και μην σε πιάσει απόγνωση αν είσαι μόνη σου. Κάνε αυτά που θα ήθελες να κάνεις αν είχες σχέση. Πρόσφερε στον εαυτό σου λουλούδια, σοκολατάκια, ντύσου, βγες έξω ή κι αν κάτσεις σπίτι σου κάνε τα beaute σου και πιες ένα ωραίο ποτήρι κρασί ή ο, τι άλλο τραβάει η καρδιά σου.

Άλλωστε όπως μου έχει πει κι ένας πολύ καλός μου φίλος :

"Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για το επόμενο ταξί που θα σταματήσει μπροστά σου και θα σου ανοίξει την πόρτα!"

Φιλιά πολλά. Να περάσεις υπέροχα σήμερα. Γιορτάζει ο Έρωτας, γιορτάζει η Ζωή. Αφέσου και απόλαυσε!

Aν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου στείλε μου ό,τι θες στο FB και Instagram μου!

Προετοιμαζόμαστε για Άνοιξη!!!!

xxx

Το" Μαγικό σου Τζίνι "