Να φορέσεις ή να μη φορέσεις παγιέτα τώρα το Πάσχα;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Να φορέσεις ή να μη φορέσεις παγιέτα τώρα το Πάσχα;
"Sequin, a love affair!"

Καλή σου Μεγάλη Εβδομάδα!

Μπήκαμε στο αγαπημένο Πάσχα και είμαι βέβαιη πως ψάχνεις ωραία πασχαλινά ρούχα για να αγοράσεις και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να επενδύσεις σε ένα τοπ από παγιέτα. Είναι μια μεγάλη τάση, φέτος για την Άνοιξη, αλλά και για το καλοκαίρι. Βλέπεις οι παγιέτες δεν φοριούνται μόνο το χειμώνα.

Θα τις βρεις σε απίθανα χρώματα αλλά και σχέδια!

Επίσης ακριβώς επειδή οι παγιέτες δεν έχουν εποχή, αυτό που θα αγοράσεις τώρα θα μπορέσεις να το φορέσεις και το χειμώνα.

Η πρόταση μου λοιπόν για ένα σικάτο ντύσιμο είναι ασημένια παγιέτα τοπ, σε χυτή γραμμή που κολακεύει γυναίκες με μεγάλο στήθος αλλά και με πιο μικρό.

Στο συνδύασα με λευκό jeans, που του δίνει ένα πιο αρχοντικό ύφος και ασημένια, λιτά πέδιλα με όχι πολύ ψηλό τακούνι για να είσαι άνετη. Δεν έβαλα κοσμήματα διότι έχεις όλη «την πληροφορία» που χρειάζεσαι από την μπλούζα.

Αν δεν θέλεις να φορέσεις jeans παντελόνι, μια άλλη λύση είναι το υφασμάτινο παντελόνι, σε cigarette ή loose γραμμή.

Κι επειδή μπορεί να αναρωτηθείς τι να έχεις για πανωφόρι λόγω των περίεργων καιρικών συνθηκών, σου προτείνω ή μια πασμίνα με μαλλί σε παρόμοιους τόνους με το όλο ντύσιμο ή ένα oversized σακάκι, πάλι σε ίδιους τόνους με το όλο ντύσιμο. Σίγουρα το μαύρο χρώμα είναι μια εύκολη λύση!

Φιλιά πολλά και να θυμάσαι:

Be the person you want to meet!

Απορίες και λοιπές ζαλάδες μου στέλνεις στο fb και Instagram!

xxx

Credits

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης / Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Ευχαριστούμε το "Domotel Kastri Hotel" για την φιλοξενία, Ελ. Βενιζέλου και Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία, τηλέφωνο 2103507100.

Τοπ Zic Zac Fashion / Jeans και πέδιλα Stradivarius