«Tι να φορέσω σε γάμο»; (part 2)

Ιωάννα Σαλαμούρα
«Tι να φορέσω σε γάμο»; (part 2)

Δες τι μπορείς να φορέσεις σε γάμο αυτήν την εποχή

Γειά σου προβληματισμένο μου κορίτσι!!!!

Ξέρω πως είσαι καλά αλλά το θέμα γάμου και τι θα φορέσεις σου προκαλεί πονοκέφαλο. Θα προσπαθήσω να σου δείχνω διαφορά looks, από τα οποία θα μπορέσεις να πάρεις κάποια ιδέα ή και να εμπνευστείς στο τι θα φορέσεις ως καλεσμένη.

Την προηγούμενη φορά σου έδειξα μπλούζα με βολάν συνδυασμένη με φούστα από τούλι. Σήμερα σου δείχνω το μακρύ, με μανίκι, στενό φόρεμα. Το μεταλλικό του υφάσματος το κάνει ιδιαίτερο και ταυτόχρονα καλό σαν ρούχο.

Είναι ένα στυλ φορέματος που θα το φορέσεις αν θες να δείχνεις πιο θηλυκή και sexy, που είναι και elegant (το σχίσιμο αλλά και το V ντεκολτέ, ενισχύουν την θηλυκότητά σου).

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι φλατ, πιο βραδινά σανδάλια, αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο νησί. Από κοσμήματα φόρεσε σκουλαρίκια ή πολλά λεπτά κολιέ. Μη σε προβληματίζει αν θα είναι χρυσά ή ασημένια, διότι με το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζουν και τα δύο μέταλλα.

Φιλιά πολλά!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Be the person you want to meet!

Credits

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Domotel Kastri Hotel", Ελ. Βενιζέλου και Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία, τηλέφωνο 2103507100.

Φόρεμα Artigli (Shop and Trade) / Πέδιλα Ash (Shop and Trade)

Κοσμήματα από προσωπική συλλογή / Γυαλιά OriginalVintageEyewear

Απορίες και λοιπές ζαλάδες μου στέλνεις στο fb και Instagram!