Πώς να φορέσεις ένα ανδρικό πουκάμισο και να είσαι σέξι

Ιωάννα Σαλαμούρα
Πώς να φορέσεις ένα ανδρικό πουκάμισο και να είσαι σέξι

Σέξι και στιλάτη με το πουκάμισο του συντρόφου σου

Γειά σου και χαρά σου!

Διακοπάρεις ή όχι δεν έχει καμία σημασία. Θα σου δείξω πώς να φορέσεις το ανδρικό πουκάμισο εκτός από τους κλασικούς τρόπους.

Το ανδρικό πουκάμισο ή αν θέλεις το oversized πουκάμισο, είναι το ρούχο που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Το φοράς χειμώνα, καλοκαίρι αλλά είναι και εύκολο στο να συνδυαστεί.

Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι με παντελόνι σε κλασική γραμμή αλλά και σε baggy υφασμάτινο, με φούστες πλισέ, με κοντές φούστες και τώρα το καλοκαίρι είναι απίθανα με σορτς αλλά και φορώντας τα μόνο με το μαγιό σου που είναι πολύ chic.

Για εσένα που αγαπάς τις gipsy φούστες είναι το τέλειο κομμάτι που μπορείς να τις συνδυάσεις. Θα δώσεις ένα πιο elegant ύφος στην φούστα σου και λίγο διαφορετικό διότι συνήθως τις φοράς με πλεκτά τοπ ή με t-shirt ή με μπλούζες με τιράντες.

Το πρωί, λοιπόν, μπορείς να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και αν το απόγευμα θες να συνεχίσεις με ένα drink μπορείς να το συνδυάσεις με την αγαπημένη σου gipsy φούστα. Ένα πουκάμισο για όλες τις ώρες του καλοκαιριού.

Το Instagram και fb είναι ανοιχτό για να μου στέλνεις θέματα που σε απασχολούν.

Φιλιά πολλά!

Credits

Photo: Ζωή Καπίρη

Πουκάμισο από προσωπική συλλογή / Μπικίνι Oysho / Φούστα Wild Pony (Progressive Fashion Agency)

Γυαλιά Sama (Exarco SA)