Το απόλυτο θηλυκό ντύσιμο για το φθινόπωρο είναι αυτό εδώ ακριβώς

Ιωάννα Σαλαμούρα
Το απόλυτο θηλυκό ντύσιμο για το φθινόπωρο είναι αυτό εδώ ακριβώς

Γειά και χαρά!

Κέφια πολλά μιας και αν κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά και δεις τις νέες συλλογές θα ξετρελαθείς. Εξαιρετικά θηλυκές γραμμές, απλότητα η οποία θα τονίσει την προσωπικότητά σου, ζεστά χρώματα, και άλλα πολλά που θα τα δούμε παρέα και αυτήν τη σεζόν. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα ρούχων που έψαχνα, ήθελα να σου δείξω το παρακάτω στυλ το οποίο θεωρώ πως είναι η επιτομή της θηλυκότητας και θα σου εξηγήσω γιατί.

Ξεκινάω από το απίθανο παλ γκρι χρώμα που έχει το πουκάμισο αλλά και η φούστα, λέγοντάς σου πως είναι ένα χρώμα το οποίο θα το βολευτείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εύκολο να το συνδυάσεις και αριστοκρατικό ταυτόχρονα. Συνεχίζω με το πουκάμισο το οποίο θα το φορέσεις με σακάκια, ζακέτες, φαρδιά παντελόνια με αθλητικά, με oversized πουλόβερ, με jeans, με στενές φούστες. Αμέτρητες οι επιλογές σου όπως καταλαβαίνεις!

Τώρα για την φούστα τι να πρωτοπώ; Να πω για το χρώμα της; Για το elegance του υφάσματος; Καταρχάς, την φοράς κι αυτήν από το πρωί ως το βράδυ. Με πουλόβερ φαρδύ, ζώνη στη μέση και μποτάκια, με ζιβάγκο και μπότες, με φούτερ και αθλητικά, με βραδινό τοπ και γόβες ή πέδιλα...... Κοινώς και τα δύο ρούχα είναι τα "πασπαρτού" κομμάτια της φετινής σεζόν στη ντουλάπα σου.

Καλή επένδυση μου "μυρίζει"! Κι αν δεν βρεις τα ίδια, ψάξε να βρεις τέτοιες γραμμές στα ρούχα που θα σου διευκολύνουν την καθημερινότητά σου!

Αναμένω απορίες, σπαζοκεφαλιές στο Instagram και fb μου.

Φιλιά πολλά κορίτσι μου όμορφο!

Credits Photo: Ζωή Καπίρη / Πουκάμισο και φούστα όλα Massimo Dutti / Πέδιλα από προσωπική συλλογή