Λευκό φόρεμα τον χειμώνα; Φυσικά και ναι!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Λευκό φόρεμα τον χειμώνα; Φυσικά και ναι!

Αυτό το φόρεμα θα το φοράς από το πρωί στο γραφείο ή τα ψώνια μέχρι και το βράδυ για ποτό.

Κοριτσάκι όμορφο πώς είσαι;

Σαββατοκύριακο Νοεμβρίου και νομίζω πως αρχίζουμε λιγάκι να μπαίνουμε σε ωραίο, εορταστικό mood γιατί τι έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα; Λίγος καιρός!

Πώς θα σου φαινόταν να αποκτήσεις ένα λευκό φόρεμα στην ντουλάπα σου, όχι μόνο για τις εξόδους σου αλλά και για τις άπειρες γιορτές που πλησιάζουν;

Το λευκό, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, είναι αριστοκρατικό και δεν φοριέται μόνο το καλοκαίρι. Φέτος ειδικά θα το δεις σε αρκετά καταστήματα, από παντελόνια μέχρι παλτό. Οπότε να η ευκαιρία να επενδύσεις.

Το φόρεμα αυτό στο προτείνω διότι έχει τρία στοιχεία που κολακεύουν. Το V ντεκολτέ, τα balloon μανίκια και τέλος τα σχισίματα.

Ανάδειξε το φόρεμα βάζοντας μαύρα αξεσουάρ, διότι ως γνωστόν το μαύρο χρώμα με το λευκό "αγαπιούνται"!

Η μαύρη βελουτέ ζώνη με λεπτομέρειες από στρας είναι ιδανική για ένα τέτοιο φόρεμα, άσε δε που αυτού του τύπου οι ζώνες φέτος κάνουν θραύση!

Ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με γόβες με μπαρέτα και λεπτό χρυσό τακούνι που είναι και too hot και too sexy, χωρίς να κραυγάζει όμως.

Τώρα εσύ θα με ρωτήσεις: "Και τι να φορέσω από πάνω;".

Προτείνω για εσένα που είσαι party animal, ένα δερμάτινο jacket, για εσένα που είσαι ρομαντική, μια oversized ζακέτα σε μαύρο, λευκό ή και γκρι, και σε σένα που ανήκεις στην πιο minimal κατηγορία, ένα oversized παλτό σε λευκή ή του πάγου απόχρωση. Για εσένα που είσαι πιο εκκεντρική το καρό, χαλαρό σακάκι είναι ότι πρέπει.

Το Instagram και το fb μου περιμένει τις απορίες σου 24/7!

Φιλάκια πολλά πολλά!

Credits

Photo: Ζωή Καπίρη

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το "Electra Metropolis Hotel", Μητροπόλεως 15, Αθήνα, τηλέφωνο 2141006200.

Φόρεμα Comsi / Ζώνη Zara / Γόβες Tsakiris-Mallas