Checkmate

Ιωάννα Σαλαμούρα
Checkmate

Επιτέλους η θερμοκρασία έπεσε και μπορείς να αρχίσεις να φοράς τα trends του χειμώνα

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα!

Το κρύο άρχισε, καιρός του ήταν, οπότε θα φορέσεις όλα τα όμορφα φθινοπωρινά ρούχα που έχεις αποκτήσει ή θα αποκτήσεις! Πολλά τα ωραία ρούχα της φετινής σεζόν τι λες; Έχεις μπερδευτεί; Θα σε ξεμπερδέψω εγώ γιατί με αφορμή τα κοσμήματα της Pandora και την νέα της συλλογή Pandora Me, που είναι εμπνευσμένη από εσένα, την καθεμία από εμάς, βρήκα να σου δείξω μια από τις αγαπημένες μου τάσεις της σεζόν που δεν είναι άλλη από τα καρό κοστούμια.

kostoumia

Βρήκα λοιπόν αυτό τα τέλειο κοστούμι το οποίο συνδυάζει γραμμές που αγαπώ και ξέρω ότι αρέσουν και σε σένα. Πρώτα από όλα το oversized, σταυρωτό σακάκι και δεύτερον η χυτή, με πιέτες παντελόνα. Δύο κομμάτια που φορώντας τα μαζί έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα, αλλά και ξεχωριστά κάνεις απίθανους συνδυασμούς.

2222

Το κοστούμι εδώ στο δείχνω με t-shirt και sneakers για μια casual, αλλά ταυτόχρονα cool και δυναμική εμφάνιση.

666

Θα μπορούσα λοιπόν να σου έδειχνα το κοστούμι πιο αυστηρό, όπως με ένα πουκάμισο και μποτάκια. Θεωρώ όμως πως έτσι θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ. Φυσικά το σταυρωτό σακάκι μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με ένα δερμάτινο παντελόνι, άλλη μια τάση της σεζόν, αλλά και με midi φόρεμα και μπότες! Το παντελόνι συνιστώ να το φορέσεις με oversized ζιβάγκο πουλόβερ και χυτό παλτό. Απίθανο στιλ. Βέβαια αν επιθυμείς να το κάνεις πιο New York ύφος, αντί του πουλόβερ σου προτείνω να βάλεις ένα φούτερ με κουκούλα και το παλτό. Απλά τέλειο. Φυσικά τι ολοκληρώνει ένα styling; Κοσμήματα. Έτσι με αυτό το outfit διάλεξα να συνδυάσω και κοσμήματα της συλλογής "Pandora Me" που κάνουν πιο δυναμικό το σύνολο. Ποια κομμάτια επέλεξα;

555444

Φυσικά αγαπημένα κολιέ, ένα με κοντή και ένα με μακριά διπλή αλυσίδα, βάζοντας τα Micro charms που ταιριάζουν στην προσωπικότητα μου, όπως την νότα, τα χείλια, το ματάκι, Rolling Stones για να κάνουν παρέα στην μουσική μου νότα! Δακτυλίδια με χρωματιστές πέτρες και βέβαια πάντα ένα chevalier. Συμπλήρωσα με σταθερά βραχιόλια που δίνουν έναν πιο δυναμικό αέρα στο όλο outfit, τοποθετώντας αγαπημένα σύμβολα όπως η μέλισσα, η πεταλούδα, το Δέντρο της Ζωής, ματάκι (πάντα), ένα αστέρι. Αλλά μη στα λέω θα τα δεις στις φωτογραφίες για να εμπνευστείς κι εσύ και να επιλέξεις τα δικά σου σύμβολα Θα σου ετοιμάσω κι άλλο ένα κείμενο με ακόμη μια αγαπημένη τάση της σεζόν και θα σου την συνδυάσω με τα Pandora Me! Μείνε συντονισμένη. Φιλιά πολλά!

Credits Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Κοστούμι Massimo Dutti

Tshirt Bershka

Κοσμήματα Pandora, συλλογή "Me"

Sneakers Nike