Το τέλειο 2 σε 1 φόρεμα της σεζόν!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Το τέλειο 2 σε 1 φόρεμα της σεζόν!

Γειά και χαρά κορίτσι μου!

Πώς πας; Βρίσκεις βραδινά ρούχα; Αν όχι διάβασε παρακάτω. Σου είχα υποσχεθεί να σου δείξω άλλη μια τάση της σεζόν γιατί όπως είχα γράψει εμπνεύστηκα από την νέα συλλογή της Pandora που ονομάζεται "Pandora Me".

Στο προηγούμενο κείμενο μου σου έδειξα το καρό κοστούμι, hot τάση τα καρό γενικώς. Όμως όπως έχεις δει φέτος τα δερμάτινα ρούχα επικρατούν! Δυναμικά και πολύ sexy. Σου βρήκα το τέλειο βραδινό φόρεμα, που όπως η συλλογή " Pandora Me " της Pandora, συνδυάζει τα συναισθήματα σου - εμπειρίες αλλά και την ταυτότητα σου. 2 σε 1!

PANDORA QUEEN 1

Τι εννοώ η ποιήτρια-στυλίστρια! Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι καταρχάς δύο φορέματα.Από μέσα το mini, δυναμικό δερμάτινο στράπλες και από έξω έρχεται να το αγκαλιάσει το ρετρό, ρομαντικό, ντραπέ στο επάνω μέρος, τούλινο φόρεμα. Έμεινες; Ω ναι! Βρίσκω πως είναι το ιδανικό φόρεμα για διαφορετικούς τύπους γυναικών, γιατί η καθεμία από εμάς κρύβει μια ρομαντική, εύθραυστη πλευρά αλλά και μια πιο "ροκ-πανκ", δυναμική προσωπικότητα. Όπως ακριβώς τα Pandora Me.

PANDORA QUEEN 2

Στο συνδύασα με απλές μαύρες γόβες, όμως εσύ μπορείς να το συνδυάσεις είτε με μποτάκια είτε με μπότες. Ναι οι μαύρες, απλές μπότες θα του ταιριάξουν πολύ, ειδικά με ένα perfectο jacket.

Για να ολοκληρώσω την εικόνα, έβαλα τέλειες αλυσίδες στο λαιμό. Μια σε κλασικό ύφος αλλά πιο χοντρή αλυσίδα για να βγάλω το "ροκ" χαρακτήρα του φορέματος και μια πιο μακριά με καρδιές που βγάζουν το πιο ρομαντικό στυλ του φορέματος.

PANDORA QUEEN 3

Στα χέρια επέλεξα δυναμικά βραχιόλια, με την αγαπημένη μου φράση Pandora Me και φυσικά ένα βραχιόλι με σύμβολα, όπως το ουράνιο τόξο, καρδιά, φεγγάρι, ένα τόξο, το σύμβολο της θηλυκότητας. Γιατί όλα τα κορίτσια είμαστε πολύπλοκα και ιδιαίτερα ταυτόχρονα!

PANDORA QUEEN 4

Τα δακτυλίδια κι αυτά σε minimal γραμμή, δύο σε ύφος βέρας με γωνία στο πάνω μέρος για να δηλώσω την δυναμικότητα μας και ένα δακτυλίδι με λουλούδι γιατί είμαστε και νοσταλγικές!

PANDORA QUEEN 5

Όπως και να έχει σου συνιστώ να έχεις όχι μόνο ένα μαύρο, βραδινό φόρεμα αλλά τουλάχιστον 3-4. Καλά τα χρωματιστά φορέματα αλλά τα μαύρα είναι και διαχρονικά. Βάζοντας δε και κοσμήματα Pandora Me θα αποθεώσεις όλο το ντύσιμο σου.

Μέχρι την επόμενη φορά, σου στέλνω πολλά φιλιά και να σε προσέχεις.

CreditsPhoto: Λευτέρης Παρτσάλης

Φόρεμα Pinko

Κοσμήματα Pandora, συλλογή " Pandora Me "

Γόβες από προσωπική συλλογή