Το χρυσό φόρεμα που κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες

Ιωάννα Σαλαμούρα
Το χρυσό φόρεμα που κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες

Τα parties καλά κρατούν ακόμα οπότε δες μία πρόταση από εμένα

Χρόνια πολλά λατρεμένο μου πλάσμα!

Εύχομαι να τα πέρασες τέλεια, φανταστικά και όπως τα ονειρευόσουν! Τα καλέσματα και τα πάρτι όμως συνεχίζονται κι εσύ είσαι σε ζαλάδα τι να φορέσεις!

Πάμε να σου δείξω έναν άλλο μου αγαπημένο σχεδιαστή, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Με τον Στέλιο γνωριστήκαμε σχεδόν στο ξεκίνημά του. Θυμάμαι ακόμη το πρώτο του ατελιέ κάπου στην Καισαριανή. Κάναμε μαζί δύο από τις πρώτες του επιδείξεις, κάτι το οποίο ήταν πολύ τιμητικό για μένα μιας και ήταν στην αρχή της λαμπρής του καριέρας.

Επισκέφθηκα το ατελιέ του και η αλήθεια ήταν πως δεν ήξερα τι να πρωτοφορέσω για να σου δείξω. Οι γραμμές των ρούχων του είναι minimal και με απόλυτες συμμετρίες για να αγκαλιάσουν το σώμα σου. Μοντέρνες και δυναμικές φόρμες θα βρεις στα ρούχα του.

Κατέληξα να σου δείξω αυτό το φανταστικό χρυσό-μπρονζέ, από δερματίνη που θυμίζει μπροκάρ ύφασμα, σε στενή γραμμή φόρεμα. Είναι το φόρεμα αυτό που κολακεύει απόλυτα τα μεσογειακά σώματα και οι περισσότερες από εμάς διαθέτουμε καμπύλες που πρέπει να τις αναδεικνύουμε με τέτοιου είδους ρούχα.

Μέσα από την απλότητα του πατρόν του αυτό που θα σε κάνει μοναδική όπου κι αν βρεθείς είναι το φανταστικό ύφασμα του. Γι αυτό τον λόγο δεν χρειάζεται να "φορτωθεί" με πολλά κοσμήματα διότι το φοράς σε φόρεμα. Ένα ζευγάρι γόβες ή ακόμη και για εσένα που είσαι πιο εκκεντρική, μπότες στενές καστόρινες με λεπτό τακούνι, είναι οι επιλογές σου.

Σε πανωφόρι μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις. Από παλτό, oversized σακάκι μέχρι και δερμάτινο jacket. It's up to you!

Το Instagram και το fb μου περιμένει τις απορίες σου 24/7!



Χρόνια πολλά και πάλι!!!

Credits
Photo: Ζωή Καπίρη

Η φωτογράφιση έγινε στο ατελιέ του "Stelios Koudounaris", Αχαιού 15, Κολωνάκι, τηλέφωνο για ραντεβού 2111829932.

Φόρεμα Stelios Koudounaris
Γόβες Envie Shoes