Αυτό το φόρεμα θα θες να το φοράς κάθε Πρωτοχρονιά. Όχι μόνο αυτή!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Αυτό το φόρεμα θα θες να το φοράς κάθε Πρωτοχρονιά. Όχι μόνο αυτή!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς αγαπημένη μου φίλη (και αναγνώστρια)!

Και είσαι στα τελευταία τρεξίματα, να προετοιμαστείς για το αποψινό ρεβεγιόν είτε στο σπίτι σου ή έξω. Δεν έχει σημασία. Πάμε να σου δείξω την "τελευταία" μου πρόταση για την χρονιά που πέρασε και φυσικά θα τα πούμε του...χρόνου με νέες προτάσεις και ιδέες!

Είδες πως την περασμένη βδομάδα πήγα σε αγαπημένους σχεδιαστές. Κλείνω λοιπόν αυτή τη χρονιά με ένα αγαπημένο δίδυμο, τους Mi-Ro!

Τι να πω και γι αυτά τα αγαπημένα πλάσματα; Τους γνωρίζω πόσα χρόνια... Πόσες φορές τελευταία στιγμή τους ζητούσα βοήθεια για γυναίκες που συνεργαζόμουν και ήθελα κάτι ιδιαίτερο και μου το ετοίμαζαν χωρίς "γκρίνια" και πάντα με χαμόγελο! Δυο πλάσματα ταλαντούχα και με φυσική ευγένεια.

Με αφορμή να σας δείξω ωραία βραδινά ντυσίματα πήγα λοιπόν στον χώρο τους κι επέλεξα αυτήν την τόσο '40ς δημιουργία τους! Επί της ουσίας είναι ένα φόρεμα δυο σε ένα. Είναι ένα κρουαζέ φόρεμα που φυσικά φοριέται μόνο του, όμως έχει το έξτρα κομμάτι πλισέ υφάσματος που φοριέται ή ως φούστα ή ως μπέρτα στους ώμους. Πιο ταινία με Fred Astaire και Ginger Rogers δεν υπάρχει! Αλήθεια σου λέω, ένιωσα πως βγαίνω από μια άλλη εποχή όμως στο σήμερα!

Διάλεξε να φορέσεις κάτι ασημένιο σε ρούχο γιατί όπως έμαθα πρόσφατα το ασήμι είναι καλύτερος "αγωγός" κατά Feng Shui...Λές; Ας το δοκιμάσουμε.

Θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα, τα ομορφότερα, να σε προσέχεις, να σε αγαπάς και να κυνηγήσεις τους νέους σου στόχους. Να μην το βάζεις κάτω, δεν χρειάζεται να δικαιολογείς πάντα όλους όσους είναι δίπλα σου, ακόμη κι αν λέγεται κολλητός σου, να ζητάς συγνώμη όταν έχεις κάνει λάθος αλλά πάνω από όλα να είσαι αληθινή και σε όποιον αρέσει.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΣ 2020!!!!

Σε/Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε όλη την χρονιά. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων. Σκύβω το κεφάλι μου με βαθιά εκτίμηση και αγάπη. Να σας έχει καλά ο Θεός!

CREDITS

PHOTO: Ζωή Καπίρη

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους Mi-Ro, Ηροδότου 31, Αθήνα, τηλέφωνο 2103318079.

Φόρεμα και παπούτσια όλα Mi-Ro


Το Instagram και το fb μου περιμένει τις απορίες σου 24/7!