Και οι εκπτώσεις συνεχίζονται. Μήπως να επενδύσεις σε ένα τέτοιο στυλ παντελονιού;

Ιωάννα Σαλαμούρα
Και οι εκπτώσεις συνεχίζονται. Μήπως να επενδύσεις σε ένα τέτοιο στυλ παντελονιού;

Παντελόνι με διαχρονική αξία

Σε χαιρετώ φίλη μου!

Τι μου κάνεις, πώς είσαι; Μέσα Φλεβάρη σχεδόν και για πότε θα μπούμε στην Άνοιξη χαμπάρι δεν θα πάρουμε. Παρόλα αυτά επειδή ακόμη έχουν εκπτώσεις τα καταστήματα, σου δείχνω κάποια κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις διότι θα τα κρατήσεις για πάρα πολλά χρόνια.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι αυτό το lurex με γεωμετρικά σχέδια παντελόνι που καταλήγει σε χυτή καμπάνα. Εξαιρετικά chic παντελόνι σε τέλειους χρωματισμούς του μαύρου, μπλε σκούρου, μπρονζέ που βγάζουν μια αρμονία μεταξύ τους.

Στο συνδύασα με ένα μπλε ζιβάγκο, όμως μπορείς να κάνεις πολλούς ακόμη. Όπως να το φορέσεις με ένα απλό πουκάμισο σε μαύρο ή χρυσό-μπεζ χρώμα, ένα oversized πουλόβερ, πουκάμισο με φιόγκο και balloon μανίκια ή θα του ταιριάξει τέλεια ένα βελούδινο σακάκι.

Εγώ θα τόλμαγα να το συνδυάσω με ένα φούτερ και αθλητικά και θα έβαζα κι ένα perfecto jacket... Γούστα είναι αυτά! Ενώ είναι λεπτό πλεκτό κάνει ωραία σιλουέτα λόγω του πατρόν του.

Θεωρώ πως είναι από αυτά τα κομμάτια που τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου κι έρχεται εκείνη η στιγμή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, το βλέπεις μπροστά σου, το βάζεις και είσαι πανέτοιμη!

Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!

Φιλιά κοριτσάκι μου!

Credits

Photo: Ζωή Καπίρη

MUH: Ελίνα Τράντου / Location: Paperthin Studios / Παντελόνι TrussardiJeans / Ζιβάγκο και μπότες από προσωπική συλλογή