Πώς να φορέσεις το λευκό χρώμα πριν καν καλωσορίσεις τη νέα σεζόν

Ιωάννα Σαλαμούρα
Πώς να φορέσεις το λευκό χρώμα πριν καν καλωσορίσεις τη νέα σεζόν

Θες να ένα στιλάτο outfit αλλά ταυτόχρονα και άνετο για το τριήμερο; Δες τι πρόταση έχω για εσένα

Γειά και χαρά αγαπημένη!

Πλησιάζει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και είμαι σίγουρη πως όλο και κάτι θα έχεις κανονίσει, από βραδινές εξόδους αλλά και κάποιο ταξιδάκι!

Συνήθως αυτές τις μέρες θέλεις να είσαι απλά και όμορφα ντυμένη. Σου προτείνω ένα casual chic look για τις πρωινές, απογευματινές σου βόλτες με υπόλευκο παλτό και πουλόβερ. Αυτό που το κάνει "διαφορετικό" είναι φυσικά το off white χρώμα.

Στο έχω ξαναπεί πως το λευκό είναι ένα χρώμα που μπορείς να το φοράς όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Είναι πολύ αρχοντικό και πολύ πιο στιλάτο από το μαύρο. Μην το φοβάσαι γιατί ακούω πολλά κορίτσια να μου λέτε πως δεν σας πάει. Απλά δεν το έχεις συνηθίσει. Το μαύρο χρώμα είναι πιο "δύσκολο" να ταιριάξει σε όλες μας, σε αντίθεση με το λευκό που θα σε φωτίσει, είναι ασυνήθιστο σαν χρώμα για τους χειμερινούς μήνες και θα ακούσεις και πολλά κομπλιμέντα!

Σου συνδύασα λοιπόν ένα παλτό με ζιβάγκο και με χυτή jeans παντελόνα όπου βέβαια δεν είναι απαραίτητο να το συνδυάσεις με μποτάκια αλλά μπορείς να φορέσεις τα αθλητικά σου για περισσότερες βόλτες.

Είναι μια σικ αλλά και "χύμα" πρόταση για το τριήμερο σου.

Να περάσεις τέλεια ο, τι κι αν κάνεις!

Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!

Φιλιά πολλά!

Credits

Photo: Ζωή Καπίρη

MUH: Ελίνα Τράντου

Location: Paperthin Studios

Παλτό Zic-Zac / Πουλόβερ από προσωπική συλλογή / Παντελόνα jeans Sfera / Booties Sante Shoes