Ένα lingerie φόρεμα, δυο τρόποι να το φορέσεις

Ιωάννα Σαλαμούρα
Ένα lingerie φόρεμα, δυο τρόποι να το φορέσεις

Γειά και χαρά αγαπημένη μου,

Πώς μου είσαι; Είμαι απόλυτα σίγουρη πως είσαι καλά και ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου το αντιμετωπίζεις με θετικό βλέμμα και αισιόδοξη στάση! Δε "μασάμε", προχωράμε με τα νέα δεδομένα στη ζωή μας!

Αφού, λοιπόν, η ζωή μας έχει μπει σε νεά "καλούπια" και σε νέες πληροφορίες που οφείλουμε να τις επεξεργαστούμε, θέλοντας να σου κάνω εύκολη και χρηστική τη ζωή, σήμερα θα σου δείξω δυο τρόπους να φορέσεις το lingerie φόρεμά σου.

Τι καλύτερο να το συνδυάσεις με ένα oversized φούτερ σε κοντινή απόχρωση με το φόρεμα σου για να το κάνεις ακόμη πιο cozy και φυσικά με ένα ζευγάρι αρβυλάκια που φέτος κάνουν πάταγο, κι αν δεν έχεις ήδη να "τρέξεις" να αποκτήσεις!

Θα αναφερθώ λίγο στα παπούτσια αυτά διότι φέτος που κυκλοφορούν και είναι hot τάση. Θέλω να σου πω πως είναι τόσο κομψά φτιαγμένα, καλά υπάρχουν και τα πιο χοντροκομμένα, που εύκολα θα τα συνδυάσεις και με ένα άλλο στιλ. Σε επόμενο blog post θα σου δείξω πώς να τα φορέσεις και στο γραφείο σου.

Επανέρχομαι στο σημερινό μας θέμα. Ο ένας τρόπος που βλέπεις είναι να δώσεις στο φόρεμα σου ένα πιο ανάλαφρο και καθημερινό ύφος φορώντας από πάνω ένα απλό loose φούτερ και τα αρβυλάκια σου.

Ο άλλος που σου προτείνω, είναι με ένα σακάκι και γόβες για την έξοδό σου. Μπορεί να μην είναι μεσάτο όπως αυτό που φοράω αλλά να είναι ένα oversized. Εναλλακτικά της γόβας μπορείς να συνδυάσεις αγαπημένα μποτάκια διότι ακόμη δεν είναι η εποχή της μπότας, που επίσης θα ταίριαζε πάρα πολύ. Επίσης, αν δε θες σακάκι, προτίμησε το δερμάτινο jacket σου.

Μπορεί να πεις ότι δεν βγαίνεις αρκετά συχνά έξω με όλη αυτή την κατάσταση αλλά θα σου θυμίσω πως η ζωή συνεχίζεται και με τις σωστές προφυλάξεις και αποστάσεις μπορείς να βγείς έξω και να περάσεις όμορφα. Ακόμη και μέσα στο σπίτι σου αν καλέσεις μερικούς φίλους ντύσου και στολίσου, όπως θα έκανες κάποτε.




Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!


Μέχρι την επόμενη φορά, να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!!!

Φιλιά πολλά,

Jo!

xxx

CREDITS:

Photo: Ειρήνη Σωφρονιάδη

Φόρεμα, φούτερ και άρβυλα όλα Zara, σακάκι John Richmond(Shop&Trade)