Oversized κοστούμια: Το αγαπημένο μου item για τη φετινή άνοιξη και πώς θα το συνδυάσεις

Ιωάννα Σαλαμούρα
Oversized κοστούμια: Το αγαπημένο μου item για τη φετινή άνοιξη και πώς θα το συνδυάσεις

Τι κάνεις αγαπημένο μου πλάσμα;



Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ξέρω πως είσαι σε αναζήτηση λαμπάδων, πασχαλινών αυγών, παπουτσιών για τα βαφτιστήρια αλλά και ωραίων ανοιξιάτικων ρούχων, τα οποία θες να τα βάλεις κι εσύ, «ψόφια» από την κούραση, αλλά και από την κλεισούρα!



Μα όχι δε θα σε αφήσω έτσι, θα σου φτιάξω τη διάθεση και θα σου προτείνω πού πρέπει να επενδύσεις τα χρήματα σου αλλά και να βγεις υπέρ-κούκλα τώρα την Άνοιξη!

Η πρότασή μου; Αγόρασε ένα oversized κοστούμι. Ναι φίλη μου, εγγυημένη αγορά για τους παρακάτω λόγους που θα σου εξηγήσω.



Ας τα πάρω από την αρχή.



Γιατί να επενδύσεις σε ένα κοστούμι και δει oversized;





Διότι το κοστούμι αποτελείται από δυο κομμάτια, σακάκι και παντελόνι, άρα αυτόματα μπορείς να το φοράς ως ένα σύνολο αλλά και ξεχωριστά. Συνδύασε το σακάκι με ένα jean παντελόνι και -γιατί όχι;- με ένα σορτς! Μπορείς φυσικά το σακάκι να το φορέσεις με το μακρύ σου φόρεμα αλλά και με τη mini, midi, maxi φούστα σου. Μπορείς να «παίξεις» ακόμη και μ' ένα κολάν!

Τώρα για το παντελόνι υπάρχουν κι άλλοι, πολλοί συνδυασμοί. Με t-shirt, με πουκάμισο (στενό ή φαρδύ), με lingerie top, με δαντελένιο top, με μπούστο-σουτιέν (που είναι και της μόδας), με one shoulder top, με φούτερ...... πφφφφφφφφφ μπορώ να γράφω μέχρι αύριο.....

Το ζητούμενο είναι πως θα έχεις αγοράσει ένα κοστούμι και θα σου είναι τόσο χρηστικό που δεν θα μετανιώσεις για τα λεφτά που έδωσες.



Γιατί oversized θα με ρωτήσεις!



Καταρχάς είναι μεγάλη τάση για άλλη μια χρονιά. Όμως φορώντας ένα τέτοιο κοστούμι θα σου δώσει την αίσθηση μιας ψιλόλιγνης φιγούρας βάζοντας το σαν σύνολο αλλά και ξεχωριστά τα κομμάτια. Ειδικά οι χυτές παντελόνες δημιουργούν μια πολύ ωραία σιλουέτα. Τα δε «χαχώλικα» σακάκια θα σου δώσουν ένα πιο cool ύφος στο ντύσιμο σου.



Αυτά είχα να σου πω σήμερα και σε αφήνω να απολαύσεις την παρακάτω gallery και να επιλέξεις πιο κοστούμι ταιριάζει με την προσωπικότητα σου.



Με βρίσκεις Instagram για μπλα-μπλα και για απορίες (ξέρεις εσύ!)



Φιλιά πολλά και να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!