Οι εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να φορέσεις το floral φόρεμά σου

Ιωάννα Σαλαμούρα
Οι εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να φορέσεις το floral φόρεμά σου

Χρόνια πολλά αγαπημένη! Χριστός Ανέστη και καλό μήνα!

Πολλά μαζεμένα: νέος μήνας, Πάσχα, άνοιξε επιτέλους η εστίαση, ο καιρός όσο πάει καλυτερεύει, οι μυρωδιές εκεί έξω είναι απίθανες, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Όλα υπέροχα, νιώθεις πιο αισιόδοξα και πως όλα θα γίνουν όπως πριν.



Είμαι σίγουρη πως όλο και κάποιο κατάστημα επισκέφθηκες αυτές τις ημέρες και είμαι σχεδόν βέβαιη πως φλέρταρες με κάποιο λουλουδάτο φόρεμα (αν δεν το αγόρασες ήδη!). Και καλά έκανες καθώς αυτή είναι η εποχή που μπορείς να το συνδυάσεις και με άλλα ρούχα διότι ο καιρός κάνει τα ναζάκια του ακόμη, κι επιπλέον γιατί να μην το αξιοποιήσεις και διαφορετικά;



Παρακάτω θα δεις ένα φόρεμα, που αυτό αποτελεί τη βάση για τα styling που μπορείς να κάνεις. Βλέπεις, πιστεύω πολύ στο πως ένα κομμάτι δεν πρέπει να μένει κρεμασμένο στην ντουλάπα αλλά να βρίσκουμε tricks για να το μεταμορφώνουμε.



Στη gallery που ακολουθεί θα σου δείξω από τον πιο απλό τρόπο δηλαδή φορεμένο με μια ζώνη, με ένα jeans jacket, με φούτερ αλλά το πιο αγαπημένο μου, με μια μαρινιέρα (διότι τα λουλούδια αγαπούν τις ρίγες)! Όλα αυτά σε ένα υπέροχο λιβάδι από παπαρούνες!



Κάτι άλλο που θέλω να σου εκμυστηρευτώ είναι πως αγαπώ να βλέπω τα μακρυά floral φορέματα συνδυασμένα με sneakers, φυσικά ταιριάζουν υπέροχα με σανδάλια και εσπαντρίγιες χαμηλές ή ψηλές. Αυτή την εποχή μπορείς να φορέσεις και μποτάκια είτε δερμάτινα είτε καστόρινα.



Για απορίες και λοιπά θέματα με βρίσκεις στο Instagram.



Φιλιά πολλά, να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!