Η δυναμική επιστροφή των πλεκτών ρούχων είναι γεγονός!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Η δυναμική επιστροφή των πλεκτών ρούχων είναι γεγονός!



Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα!



Στα πλαίσια του να σου δείχνω ποιες είναι οι τάσεις που θα φορεθούν αρκετά, διαπίστωσα πως έχει γίνει δυναμική επιστροφή των πλεκτών ρούχων. Ναι αγαπημένη μου, βλέπεις δεν είναι απαραίτητο να τα φορέσεις μόνο το χειμώνα.



Τα είδαμε σε αρκετούς μεγάλους οίκους όπως στον Salvatore Ferragamo σε pastel κίτρινα αμάνικα φορέματα, σε διάφανα θηλυκά ρούχα του Rick Owens, είχαμε patchwork αναφορές από τον οίκο Marni, ενώ επίσης πλεκτά είδαμε στους οίκους Hermes, Max Mara και Fendi.



Τα πλεκτά ρούχα είναι διαχρονικά και πάντα δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη γοητεία, αποπνέουν κάτι classy. Τα νήματα που χρησιμοποιούνται είναι απαλά, δροσερά και αγκαλιάζουν όμορφα το σώμα. Να μη σκεφτείς πως μπορεί να ζεσταίνεσαι με ένα πλεκτό φόρεμα ή ένα two piece σύνολο γιατί τα νήματα είναι μελετημένα να σε κρατάνε στη σωστή θερμοκρασία, όπως κάθε άλλο καλοκαιρινό ύφασμα.

Είναι τόσο κομψά που φορώντας ένα τοπ πλεκτό με μια χυτή παντελόνα και σανδάλια θα μοιάζεις λες και κατέβηκες από σκάφος!



Θα τα βρεις σε πολύ ωραία χρώματα όπως pastel γαλάζιο, κίτρινο, ροζ αλλά θα βρεις και νήματα με χρυσές λεπτομέρειες όπως και αποχρώσεις του μπεζ. Για μένα η επιτομή του κομψού πλεκτού ρούχου είναι το λευκό χρώμα, (αν το βρεις να το αγοράσεις αμέσως!).

Α, και κάτι άλλο. Μη μου πεις πως τα πλεκτά μαρκάρουν γιατί θα σου απαντήσω πως μπορείς να βρεις αυτό που θα κολακέψει το σώμα σου. Έχεις επιλογές όπως χυτές παντελόνες, φορέματα σε γραμμή «σάκος» ή σε γραμμή Α και άλλα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Παρακάτω σου δείχνω ενδεικτικά τι υπάρχει στα καταστήματα.

Αυτά για σήμερα και μέχρι την επόμενη φορά με βρίσκεις στο Instagram για ο,τι σε απασχολεί.



Φιλιά πολλά και να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!