Πώς θα φορέσεις αυτή την άνοιξη το καλοκαιρινό σου φόρεμα και θα εντυπωσιάσεις

Ιωάννα Σαλαμούρα
Πώς θα φορέσεις αυτή την άνοιξη το καλοκαιρινό σου φόρεμα και θα εντυπωσιάσεις

Γεια και χαρά αγαπημένο μου πλάσμα!

Ζεσταίνει ο καιρός και η χαρά είναι απέραντη! Είμαι σίγουρη πως έχεις κάνει τις βόλτες σου στα μαγαζιά και ήδη έχεις αποκτήσει και πιο καλοκαιρινά ρούχα. Γιατί να τα κρατήσεις στην ντουλάπα σου και να περιμένεις πότε θα πιάσουν οι ζέστες; Μπορείς να τα φορέσεις από τώρα με «έξυπνο» τρόπο!

Θα σου μιλήσω για το μακρύ με τιράντες φόρεμα σε χυτή γραμμή με έντονα χρώματα ή ακόμη και σε εμπριμέ που έχεις αποκτήσει ή το έχεις ήδη από τα προηγούμενα χρόνια.

Η βάση σου είναι το φόρεμα αυτό, που μόλις ζεστάνει παραπάνω ο καιρός θα το συνδυάσεις με μια ζώνη στη μέση για να του δώσεις έναν άλλο «αέρα» όμως πάμε να δούμε συνδυασμούς για αυτή την εποχή.

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια που έχουμε όλες μας είναι ένα t-shirt, οπότε το φοράς μέσα από το φόρεμα και αυτόματα αποκτάς ένα πιο girly στιλ αλλά του τονίζεις την ανάλαφρη πλευρά του και το κάνεις να είναι αυτόματα ένα καθημερινό, πρωινό look. Τα αθλητικά του πάνε τέλεια.

Το πουκάμισο επίσης είναι ένα άλλο ωραίο ρούχο που μπορείς να φορέσεις, ανάλογα τον χρωματισμό του φορέματος σου μπορείς να βρεις και να συνδυάσεις από μέσα. Φυσικά και από έξω μπορείς να το βάλεις, δεμένο με κόμπο στη μέση αλλά αυτό το ύφος παραπέμπει σε πιο καλοκαιρινό στιλ πάλι. Αν το φόρεμα είναι floral γιατί δεν βάζεις ένα πιο ρομαντικό πουκάμισο με βολάν και λίγο πιο φουσκωτά μανίκια; Είναι μια άλλη πρόταση.

Τέλος δεν θα μπορούσα να μη σου δείξω το αγαπημένο μου σακάκι, είτε είναι oversized είτε είναι πιο στενό, δεν έχει σημασία. Με το που θα φορέσεις το σακάκι πάνω από ένα τέτοιο φόρεμα θα μοιάζεις ως η νέα influencer. Από παπούτσια προτείνω φυσικά sneakers, All Star αλλά και μποτάκια αν είναι πιο ρομαντικό σε ύφος το φόρεμα σου.

Αυτά για σήμερα! Με βρίσκεις στο Instagram για απορίες και λοιπά θέματα.

Φιλιά πολλά και να σε προσέχεις και να σε αγαπάς.