Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν ..

Αφού μας ετοίμασε ταξίδι για πάρτη μας δημιουργήσαμε και μια εμπειρία ακόμη λοιπόν .. 

Πριν κλείσει το Romeo για την απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή του σεζόν .. ( και θέλω να πάρω τα ένσημα για αυτό το σχήμα μιας και ήταν δική μου ιδέα, Κύριε Τάκη και όπως είδατε είχα πάλι δίκαιο .. ), το επισκεφτήκαμε κοριτσοπαρέα και περάσαμε μοναδικά.

Αρχικά με τον γλυκύτατο Γιώργο Γιαννιά που μας ξεσήκωσε με το "Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου", που είναι και από τα αγαπημένα μου άσματα του, αλλά και με όλες του τις επιτυχίες, κάναμε πράγματα που δεν τα συνηθίζουμε.

Ήμασταν 8 γυναίκες και περνάγαμε όλες καταπληκτικά μέχρι που βγήκε το απόλυτο είδωλο μου ο Λεπά και εγώ ήμουν στην δική μου Νιρβάνα, νιώθοντας πως έχω μπροστά μου τον Axl Rose, Steven Tyler, Bon Jovi κάπως έτσι βλέπω και τον Λευτέρη Πανταζή που τον γνώρισα στην χρυσή δεκαετία των 90's - late 80's. Του έχω μια αδυναμία απίστευτη και ξέρω όλα του τραγούδια απέξω στην κυριολεξία. Αν και είμαι πιο παράφωνη δεν υπάρχει .. τραγούδησα με τον Λευτέρη παρέα ..αφού ήρθε και έκατσε μαζί μας να κάνουμε μια ομορφιά ..που λέει .. και όμως τα είπα μια χαρά χωρίς παραφωνία .. μαγική στιγμή .. έχω ανεβάσει και στο www.instagram.com/majenco 3 βιντεάκια ..

Το Romeo προτείνω να κάνει ξανά το Πάσχα repetition το απόλυτο αυτό σχήμα !!!!! Μέχρι τότε τον Γιώργο θα τον απολαύσουμε μέσα Οκτωβρίου στο Vox παρέα με την Στέλλα Καλλή και τον Χρήστο Μενιδιάτη.