The girl with the Tattoo's ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
The girl with the Tattoo's ..

Inked people hide an artist in them ..

Όντως το πιστεύω αυτό που λέω πιο πάνω πως οι άνθρωποι με πολλά τατουάζ κρύβουν έναν καλλιτέχνη μέσα τους.

Έτσι και η φιλενάδα μου η Τίφφανυ που εδώ και πολλά χρόνια εκτός από την Κέρκυρα έχει και στην Γλυφάδα ένα από τα πιο γνωστά Tattoo & body piercing το Unicorn. Για το piercing δεν είναι στο στυλ και στην αισθητική μου προσωπικά αλλά για τα τατουάζ έχω δει ορισμένα, που πραγματικά είναι έργα τέχνης. Μέχρι και σε tattoo convention έχω πάει στην Ελλάδα για χάρη της φιλενάδας μου και θα ξανά πάω όταν γίνει μιας και το είχαν οργανώσει πολύ ωραία.

Η Τίφφανυ και το ink team που έχει, έχουν κάνει τατουάζ σχεδόν σε όλους τους ξένους πασίγνωστους αθλητές που έχουν περάσει στην Ελλάδα και ειδικά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο site τους : http://www.unicorntattoo.gr/en/ αλλά και στο facebook page : https://www.facebook.com/pages/Unicorn-Tattoo-Body-Piercing/150277695027291?sk=timeline .

Το 2009 έκανα το πρώτο μου τατουάζ στον εξίσου πολύ καλό και πολύ γνωστό Δημήτρη Κάρπη. Ήταν εμπειρία ζωής μιας και έκανα ένα συγκεκριμένο τριφύλλι πάνω στις φλέβες μου. Το 2012 ήμουν στο Λας Βέγκας έτοιμη να κάνω το δεύτερο και είχα ποστάρει από εκεί κάτι φωτογραφίες και με αυτά και με αυτά με την φιλενάδα μου που ήμουν εκεί είπαμε ότι θα το κάνουμε στην Τίφφανυ.

Αν και ακόμα δεν το έχω κάνει γιατί για έμενα σημαίνει κάτι δεν είναι φάση δεν έχω τι να κάνω ας πάω να κάνω ένα tattoo.

'Οπότε είμαι σχεδόν έτοιμη να βρώ το επόμενο μου σχέδιο και ελπίζω Τίφφανυ να γίνει πριν τύχει να ξανά πάω στο Βέγκας..