Στηρίζοντας τους Έλληνες σχεδιαστές ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στηρίζοντας τους Έλληνες σχεδιαστές ..

Εδώ και 9 χρόνια .. 

Η Μαριάννα ξεκίνησε με μια φιλοσοφία το 2005 ότι τα δικά μας παιδιά είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα, και γνωρίζοντας η ίδια (από προσωπική εμπειρία) πόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστεί ένα ρούχο με καλά υλικά άνοιξε την δική της boutique για να παρουσιάσει στον κόσμο κάτι διαφορετικό.

Είναι πολύ χαρούμενη από την ανταπόκριση και την αγάπη που της δείχνουν αυτά τα εννέα χρόνια. Οι Έλληνες σχεδιαστές μας αγαπήθηκαν και πλέον όλοι πάνε ανελλιπώς ζητώντας το brand που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η άψογη συνεργασία που έχει με τα παιδιά αυτά και λειτουργούν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια για να μπορούν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κοινό τους.

Η Μαριάννα μου είπε πως ήθελε να ευχαριστήσει πολύ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για αυτό το γλυκό ταξίδι.... και αυτοί είναι: η Ioanna Kourbela, Stelios Koudounaris, La Vaca Loca, Christina Kontova, MarilenaZ, Crochelle καθώς και Κοσμήματα και αξεσουάρ....

Η μπουτίκ της Μαριάννας βρίσκεται στην Κυριαζή 28 στην Κηφισιά και μπορείτε να δείτε τους διάφορους Έλληνες σχεδιαστές που φιλοξενεί και στην σελίδα της στο FaceBook.

https://www.facebook.com/MariannaStavropoulouDesignersBoutique?fref=ts