Onar .. και είναι και Ελληνικά !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Onar .. και είναι και Ελληνικά !!!

Ναι Ελληνικά και Θεϊκά !!!

Πριν λίγους μήνες με είχε καλέσει η φίλη μου η Βάγια στο σπίτι να μου δείξει την καινούργια της αγάπη εκτός από τον θεϊκό της σκύλο και το γατάκι που είχε μόλις υιοθετήσει.

Από μικρή είχα τρέλα με τα αρώματα, τα κεριά και τα διάφορα μυρωδικά είτε είναι μαξιλαράκια για τον ύπνο και ου το κάθε εξής.

Έτσι πήγα σπίτι της και μου αποκάλυψε την υπέροχη σειρά με μαγικά σε μυρωδιές κεριά που φτιάχνει. Στην αρχή είπα οκ με κέρδισαν τα διάφορα αρώματα που είναι ένα και ένα σαν φτιαγμένα με μυστικό τρόπο. Αυτό όμως που με κέρδισε και θα το δείτε και μόνοι σας είναι ότι είναι πολύ πλούσια και δεν είναι τζούφια όπως τα διάφορα που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά και εκτός από την μεθυστική μυρωδιά που αφήνει στον χώρο με το που τα σβήσεις δεν αφήνουν ούτε κηλίδες ούτε αυτή την μαυρίλα που αφήνουν τα κοινά κεριά.

Χθες με μεγάλη μου χαρά πήγα στο κατάστημα που άνοιξε στην Κηφισιά στην Αγίου Τρύφωνος 16 για να πάρω τα Diffusers που έχει φτιάξει όπου και αυτά είναι ένα και ένα.

Προσωπικά επειδή έχω γάτες σπίτι και όλο και κάπου κάνουν ατασθαλίες πρέπει να έχω σε διάφορες γωνίες διάφορα μυρωδικά όπου ήρθε και έδεσε με τα diffusers αλλά και τα κεράκια της Onar.

Μπείτε στο site που φτιάξανε για περισσότερες πληροφορίες : http://www.onarcandles.com

Βάγια μου σου εύχομαι και από εδώ καλές δουλειές και πάνω από όλα στηρίζουμε όλα τα Ελληνικά προϊόντα και ειδικά όταν είναι τόσο θεϊκά !!!!