About the other night .. ( part 1)

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
About the other night .. ( part 1)

Μέσα από τον φακό της Θεάς Μαρίας Μαρκέζη ..

Ήταν ένα πρώτο reunion του 2015 γεμάτο θετική ενέργεια και χαμόγελα την Τετάρτη που μας πέρασε στο αγαπημένο μου στέκι στο Κολωνάκι το Li Li Shu.

Ο μοναδικός Γιάννης Σαρτζετάκης εδώ και πολλά χρόνια σε ότι οργανώνω για την W.I.N. Hellas είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζει αλλά και πάντα σε προσωπικό επίπεδο είναι πάντα εκεί για εμένα γνωρίζοντας όλα μου τα αγαπημένα μουσικά ακούσματα χαρίζοντας μου διπλή χαρά γιορτής μιας και μου φτιάχνει το μουσικό μου κέφι και όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε όλη μου την ευρύτερη παρέα που μας ξεσηκώνει με τις μουσικές του επιλογές. Έτσι και έκανε την Τετάρτη που μας πέρασε που γιόρτασα ετεροχρονισμένα την γιορτή μου με καλούς φίλους και φίλες.

Η Θεά Μαρία Μαρκέζη ( που για εμένα χαραμίζετε στην Ελλάδα), είναι ίσως από τις καλύτερες φωτογράφους στο είδος της. Κάνει capture μοναδικές στιγμές και τις αποτυπώνει με έναν τρόπο μοναδικό.

Οι δύο Στέλλες, η Αννίτα , η Χριστίνα, η Νίνα , η Σόφη, η Μάσσα, η Δέσποινα η Έλενα και όλοι που θα δείτε σύντομα σε άλλα ποσταρίσματα που θα κάνω είναι σε ανέμελες στιγμές από τον φακό της Μαρίας.