My Sweet Addiction ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
My Sweet Addiction ..

Πριν λίγες μέρες κάναμε "γουρουνιές" .. 

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..

Είχαμε να βρεθούμε καιρό με το Δεσποινάκι και την Ποκαχόντας και δώσαμε αρχικά ραντεβού στο Margi μιας και είναι από τα λίγα εστιατόρια που είναι όλα τους τα φαγητά Βιολογικά από την φάρμα τους και με το θέμα που έχω με το στομάχι μου δεν με ενοχλεί τίποτα εκεί. Αν πάτε να πάρετε το κοτόπουλο θα με θυμηθείτε.. δεν υπάρχει ωραιότερο.

Αφού φάγαμε, τα είπαμε γελάσαμε με το γλυκό μας Ελενάκι πήγαμε στην Βουλιαγμένη για να βρούμε τον daddy της και για να "Ξανά φάμε".. και εκεί είναι που πάθαμε νευρικό γέλιο.. ( ξέρεις εσύ Δεσποινάκι .. ). Είναι όλα τα εστιατόρια στην σειρά και έτσι βλέπεις από παντού τους πάντες και έτσι όπως καθόμασταν στο Tokyo Jo είδα την Jade που ήταν στο Waffle House με τον άντρα της και τα θεϊκά παιδιά της και τους έκανα νόημα να έρθουν σε εμάς.

Αφού μόλις είχαν φάει το γλυκάκι τους ήρθαν και φάγανε το κυρίως.. αλλά δεν έφτανε αυτό μιας και έκανα κόμμα με τον μεγάλο της τον γιο τον Τρίσταν και ξανά πήγαμε όλοι μαζί αυτή την φορά στο καπάκι δίπλα και φάγαμε όλοι από μια waffle με παγωτό.

Εντωμεταξύ είμαι η μόνη που γενικά είμαι και γλυκατζού ( το έχουμε εμπεδώσει αυτό), αλλά ότι και να φάω αρκούμε στις 2 μπουκιές και μετά τα φορτώνω όλα στους υπόλοιπους με αποτέλεσμα εγώ να χάνω κιλά και αυτοί να τα πέρνουν .. ( έτσι λέει η φιλενάδα μου η Στέλλα που στην κυριολεξία πάντα τρώει όοοοολο μου το φαγητό και κλαίμε στα γέλια).