Νοέμβριο μήνα βάλαμε τα Μπικίνι μας και ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Νοέμβριο μήνα βάλαμε τα Μπικίνι μας και  ..

Δοκιμάσαμε το Ali Mama Hammam στο Hammam Baths Athens και ήταν απίστευτη εμπειρία !!!

Έχω φτιάξει ένα group chat στο Whats app εδώ και ένα μήνα με την Δέσποινα, την Ισμήνη την Στέλλα αλλά και την Νικολέττα Ράλλη την Άννα Πρέλεβιτς και την Όλγα Φαρμάκη και προσπαθούσαμε να συντονιστούμε να κάνουμε κάτι όλες μαζί παρέα.

Πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει το "Hens night" ακα το γυναικείο Version του Bachelorette party της Δέσποινας στο Hammam Baths Athens, και είχαμε πάει καμιά 10αριά κορίτσια. Ήταν απίστευτη εμπειρία για να υπάρχει τόσο οργανωμένο μέρος στην Ελλάδα έχοντας ταξιδέψει στην Τουρκία άπειρες φορές και διαλέγοντας πάντα το ξενοδοχείο με γνώμονα για να κάνουμε Turkish Bath.

Με αυτά και με αυτά πήγαμε την Τετάρτη που μας πέρασε στην καρδιά του Θησείου και ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε για το δέρμα μας ειδικά μετά τον Ήλιο του καλοκαιριού που είχαμε απορροφήσει. Η Δέσποινα έκανε μανικιούρ και μασαζάκι και εμείς κάναμε το Ali Mama Hammam το οποίο έχει ολόκληρη τελετουργία.

Πρώτα αλλάζεις ρούχα και φοράς το μπικίνι σου, μετά μπαίνεις σε ένα τεράστιο steam room το οποίο είναι πολύ ζεστό και κάθεσαι πάνω σε μαρμάρινη επιφάνεια και βρέχεσαι με νερό ζεστό και κρύο. Μετά σε βάζουν σε μαρμάρινα κρεβάτια και σου πλένουν, σου κάνουν απολέπιση, μασαζάκι, και σου καθαρίζουν όλο το σώμα με φυσικό σαπούνι από ελιά. Αφού σε λούσουν ξανά πας στο αρχικό steam room και κάθεσαι όση ώρα θέλεις. Μετά πας σε ένα πολύ ωραίο διαμορφωμένο lounge το Tea Room τους για πράσινο τσαγάκι και Τούρκικα λουκούμια ( τα τσακίσαμε όλα !!! ). Υπάρχει boudoir και έχουν όλα τα απαραίτητα πράγματα για τον καλλωπισμό.

Το ωραίο είναι ότι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι παρέα οι Queen bloggers Δέσποινα, Ισμήνη, εγώ και η Νικολέττα που της έτυχε κάτι έκτακτο και δεν τα κατάφερε .. αλλά θα ξανά βρεθούμε σύντομα όλες μαζί).

Εκεί είδαμε και την Κατερίνα Λάσπα με τον άντρα της τον Νεκτάριο να το απολαμβάνουν. Κάθε Τρίτη είναι μόνο για γυναίκες και τις υπόλοιπες μέρες είναι coed. Είναι ανοιχτά κάθε μέρα ακόμα και τις Κυριακές.

Εμείς το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξανά πάμε !!!

Στην είσοδο υπάρχουν διάφορα είδη από σαπούνια, σαμπουάν, ειδικά αλάτια για την μπανιέρα, λάδια για μασάζ κλπ που μπορείς να αγοράσεις.

Έχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις και μπορείτε να ενημερωθείτε από το https://www.facebook.com/HammamBaths/?fref=ts αλλά και στο www.hammam.gr 2103231073.

Ευχαριστούμε πολύ Hammam Baths Athens για την εμπειρία αυτή.