Ο Minas άνοιξε τα φτερά του στο Λονδίνο !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο Minas άνοιξε τα φτερά του στο Λονδίνο !!!

Ακολούθησε πιστά το λογότυπο του και άπλωσε τα φτερά του στην καρδιά του Λονδίνου.

Το μενταγιόν του Minas για την χρονιά του 2016 συμβολίζουν τα φτερά και το λογότυπο του λέει :

"Spread your wings to something new"

" Spread your wings and fly high"

" Spread you wings for 2016"

Και με βάση τα φτερά έτσι και έκανε και ο μοναδικός στο είδος του Κοσμηματοπώλης που για εμένα ότι κάνει είναι σαν έργο τέχνης. Τον θαυμάζω απο τα 80s -90s που τότε απέκτησα το πρώτο μου μοναδικό στο είδος δαχτυλίδι. Πήγαινα τότε στην Νέα Ιωνία στο εργαστήρι του μαζί με τις φιλενάδες μου και τα κοιτάγαμε όλα σαν να ήταν ζωγραφιές. Η καλαισθησία και η απλότητα τους είναι πιστεύω αυτό που τα κάνει μοναδικά. Πάντα έλεγα Minas δώσε μου και την ψυχή μου πάρε ειδικά με τα άστρα είχα πάντα θέμα.

Χάρηκα πάρα πολύ και ένιωσα μεγάλη περηφάνια που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια ( γιατί για εμένα άργησε έπρεπε τουλάχιστον 10 χρόνια πριν να κάνει αυτό το βήμα), άνοιξε πριν ούτε ένα μήνα το πρώτο του κοσμηματοπωλείο στην καρδιά του Λονδίνου και συγκεκριμένα 11 Knightsbridge Green.

Εκτός από τα άστρα έχω αδυναμία και στα φτερά αγγέλων και χαίρομαι πάρα πολύ που φέτος διάλεξε αυτά να εκπροσωπούν το γούρι της χρονιάς του και θα το βρείτε στο κατάστημα στην Κηφισιά στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 8, τηλ 2106233577.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο :

http://www.minastudio.com/index.php

https://www.facebook.com/Minasjewelry/

https://www.instagram.com/minasdesigns/