Η Ελληνίδα σχεδιάστρια παπουτσιών που μεγαλουργεί !!!

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια παπουτσιών που μεγαλουργεί !!!

Η πανέμορφη Ελληνίδα σχεδιάστρια παπουτσιών, χαρίζει αποκλειστικά σε 3 αναγνώστριες του Queen τα 3 αυτά ζευγάρια που βρίσκονται στις φωτογραφίες πιο πάνω. 

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της η Ναστάζια έκανε την διαφορά σχεδιάζοντας την δική της σειρά Ελληνικών παπουτσιών.

Η σχεδιάστρια πίσω από το brand Glamazons, Ναστάζια Δαρίβα, μυήθηκε στον κόσμο της υποδηματοποιίας ως μαθητευόμενη στην επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της και έχοντας αντλήσει την απαραίτητη πρακτική εμπειρία, λανσάρει για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015, την προσωπική της σειρά χειροποίητων σανδαλιών, παρουσιάζοντας μια πολύ ελκυστική άποψη του urban style.

Λιτά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά, συγκρατημένα αλλά και ανατρεπτικά. Αυτές είναι μερικές από τις αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν το Ελληνικό brand υποδημάτων. Φέτος παρουσιάζει την 3η σεζόν Καλοκαίρι 2016, μια νέα πρόταση χειροποίητων υποδημάτων που απευθύνεται στην “αμαζόνα” της urban καθημερινότητας. Μοντέρνα αλλά και κομψή - απαλλαγμένη από καθετί περιττό, η γυναίκα της Glamazons ισορροπεί ανάμεσα στον μινιμαλισμό και την κομψότητα, προσεγγίζοντας με μια μοντέρνα διάθεση τη γυναικεία θηλυκότητα.

Η τρίτη συλλογή της εταιρείας περιλαμβάνει χειροποίητα σανδάλια, πλατφόρμες ψηλές και χαμηλές, εσπαντίιγιες και πέδιλα ψηλά κατασκευασμένα στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και υλικα από Ιταλια. Όπως υποστηρίζει η σχεδιάστρια, κάθε ένα από τα σχέδια της συλλογής φέρει την προσωπική της αισθητική και δεξιοτεχνία, εστιάζοντας πάντα στη δημιουργία συλλογών που αντιπροσωπεύουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση και λάμψη. Η διαφορετικά, τις ‘Glamazons’ της εποχής μας.

Λίγο πριν το Πάσχα, είχα πάει μαζί με άλλες 3 φίλες μου στο κατάστημα της στο Φάληρο για να δούμε την νέα της συλλογή όπου κυριαρχεί κυρίως το μαύρο χρώμα. Αφού ψωνίσαμε μέχρι και για τα βαφτιστήρια μας, τρελάθηκα με ένα συγκεκριμένο παπούτσι που είχε φτιάξει και ήταν Sold out, ( αν και μου υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να κάνει τα μαγικά της να το ξανά φτιάξει μιας εγώ ναι μεν φοράω πλατφόρμες αλλά από τακούνια φοράω συγκεκριμένο ύψος και αυτά ήταν τα απόλυτα Ροκ παπούτσια που έχω δει).

Έχοντας την συλλογή της σε πολλά καταστήματα ανά την Ελλάδα θέλησε να χαρίσει σε 3 τυχερές αναγνώστριες του Queen τα παπούτσια που βλέπετε στις φωτογραφίες. Και έτσι αποφασίσαμε να τρέξουμε τον παρακάτω διαγωνισμό και οι 3 τυχερές θα λάβουν πολύ σύντομα στο σπίτι τους ένα από τα 3 ζευγάρια που θα διαλέξετε.

Καλή τύχη λοιπόν και στις 3 αναγνώστριες αλλά και στην Ναστάζια εύχομαι να συνεχίσει να μεγαλουργεί.

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=154|100%|700{/iframe}