Η Multi Talented Κατερίνα ..

Η Multi Talented Κατερίνα ..

Η Κατερίνα χαρίζει σε μια τυχερή αναγνώστρια ..

Με την Κατερίνα είμαστε φίλες άπειρα χρόνια. Μπορεί να μην βλεπόμαστε συχνά λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων άλλα όποτε βρεθούμε είναι σαν να ήμασταν μόλις χθες πάλι μαζί.

Την καμαρώνω γιατί είναι hard worker σε ότι κάνει. Εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα, εκτός της εκπομπής που έχει στην τηλεόραση, είναι η ambassador της ελληνικής εταιρείας γυναικείων ρούχων, zini boutique.. αλλά και πάλι δεν αρκείτε μόνο σε αυτό και πρόσφατα αποφάσισε μαζί με τον αδερφό της Γιάννη Ευαγγελινό να σχεδιάσουν την δική τους σειρά με μοντέρνα χειροποίητα κοσμήματα που θα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο https://www.instagram.com/katesinfinityaccesories/ και λέγεται Kates infinity accesories.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τα σκουλαρίκια ματάκια τα οποία θα χαρίσει η Κατερίνα σε μια τυχερή αναγνώστρια του Queen.gr στον διαγωνισμό πιο κάτω.

Εδώ είμαστε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Μύκονο στο Pasaji που είχαμε πάει να βρούμε την φιλενάδα μας την Στέλλα Δημητρίου, που εκεί λύνει και δένει.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=178|100%|700{/iframe}