Μπείτε στο σούπερ διαγωνισμό του Queen & κερδίστε δώρα από το The Margi Hotel & τον Στέλιο Παρλιάρο

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μπείτε στο σούπερ διαγωνισμό του Queen & κερδίστε δώρα από το The Margi Hotel & τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο αγαπημένος μου χώρος στα Νότια προάστια δεν είναι άλλος από το The Margi ο οποίος φέτος έκανε απίστευτη εντύπωση σε όλους που τον επισκεφτήκανε με την σούπερ τεράστια αλλαγή που κάνανε στον χώρο τις πισίνας, ( και που την κλείσανε από πάνω για να μπορούν να την απολαύσουν όλο τον χρόνο ο κόσμος που επισκέφτειτε το Ξενοδοχείο / εστιατόριο / spa).

Από πέρυσι έχουν κάνει συνεργασία με τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο και έτσι την περίοδο των γιορτών μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει και να αγοράζει τις μοναδικές λιχουδιές από κουραμπιέδες, μελομακάρονα, Βασιλόπιτες, πανετόνε, κορμούς και ότι Χριστουγεννιάτικο μπορείς να φανταστείς.

Ο χώρος ο εσωτερικός και εξωτερικός του The Margi θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι στολισμένος όλος και σου εμπνέει θετική ενέργεια.

Ο ιδιοκτήτης του The Margi, Θωδωρής Αγιοστρατίτης, κάνει δώρο στις τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr τα εξής :


1. Personalized Swedish Massage



Σε αυτή την αρωματοθεραπεία βασισμένη στο massage με αιθέρια έλαια, οι θεραπευτές μας χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνικές προσαρμοσμένες στις προσωπικές και εξατομικευμένες ανάγκες σας δίνοντας έμφαση στην ολιστική προσέγγιση. Το massage προσαρμόζεται σε συγκεκριμένους τομείς που έχετε ένταση. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε ο θεραπευτής σας να μπορεί να καθορίσει καλύτερα την πορεία της θεραπείας. 60min 95 euro.

2. Dinner for 2 αξίας 100 Ευρώ. Θα μπορούν να φάνε και να πιουν ότι θέλουν μέχρι το ποσό αυτό.

3. Ο Στέλιος Παρλιάρος χαρίζει στην 3η νικήτρια του διαγωνισμού το νέο του Βιβλίο Βανίλια Σοκολάτα Μαδαγασκάρη. Έτσι μυρίζει ο Παράδεισος.

Καλή επιτυχία σε όλες ...